Antonio, si vozil danas kaj k Kokoru u Pt?Ja vozio danas nešto na vlagu, oko 25%. Ovisi kako koji naravno, skinuli smo jedan i sa preko 35%..
Stabljike se lome svima ako fali fosfora I magnezijaNavodno da se tom Kulaku jako lome stabljike. Ti ga imaš pa reci je li to točno.
Jel na ječam neće divljač? Ja razmišljam šta bi stavio na jednu parcelu uz šumu sada poslije kukuruza...Nije moj ,prolazio pored,ja sijem isključivo ječam na tom području jer je sve okolo zapušteno i šumarci. Po tragovima izgleda kao da su svinje cirka pedesetak kilograma
Nikakvih problema,odlican kukuruzNavodno da se tom Kulaku jako lome stabljike. Ti ga imaš pa reci je li to točno
Idu samo srne u proljeće, ali staviš strašilo od min tri limenke,npr. pive na kolac od cirka 1,5 m,pričvrstiš na vrhu dasku od pol metra i na špagu objesiš limenke na vrlo mali razmak. Kad i lagano puhne vjetar limenke se udaraju i plaše srne. Nije sto postotna zaštita ,ali dobro funkcionira. Svinje ne diraju ječam zbog, najvjerojatnije resica na klasovima. Kod mene to funkcionira,sad kakvu najezdu divljači imate,ne znam,ali onda to možete kompenzirati nekim, npr. gulašom,samo to treba raditi ",nježno"😉LiJel na ječam neće divljač? Ja razmišljam šta bi stavio na jednu parcelu uz šumu sada poslije kukuruza...