Ovo će se izvući ako stabljika nije pukla. Nama je jedne godine vjetar puno veću kukuruzu isto tako polegnuo i izvukla se na kraju.
Nisam skužio na šta misliš?
Ma nije pukla stabljika,ali sam mislio ići u prihranu i špartanje pa neznam kako ću ući da ne napravim više štete nego koristiOvo će se izvući ako stabljika nije pukla. Nama je jedne godine vjetar puno veću kukuruzu isto tako polegnuo i izvukla se na kraju.
A šta reći,ali nedao bog većeg zla
Ma podsjetilo me na stabljike paprike kad se posade...Nisam skužio na šta misliš?
Ma problem je što ga je nagnulo bočno, pa će ga kotači zgazitiAko ideš polako, nećeš oštetiti, samo idi u podne kada je sunce najjače, kada je stabljika žilava.
Ma sve ok, nemam paprike, samo nešto sitno u vrtu, ali tim se žena bavi, pa nisam skužio na šta misliš. Danas opet kišaMa podsjetilo me na stabljike paprike kad se posade...
Crni humor, oprosti
bane da nije inovativan ? , da njema njega i njegova poštovanog oca ta riječ ne bi postojalaGle, ako si inovativan i želiš prihraniti i ošpartati, ne gine ti malo inženjerstva, napravi nekakve improvizirane guralice/ispravljače redova, pa oko stepenica stavi dasku ili nešto na visini na kojoj neće dati da ode pod zasni kotač, jbg kako bi se na ingliš reklo "Desperate times call for desperate measures"...