Koji otrov za stakore?Ja sam dobio savjet namociti u naftu stari kukuruz i razbacat po zemlji...ja sam ga jos dodatno napacao u otrov za stakore...sve je bilo dobro dok nije 3 dana pala kisa...onda su pojele prvo svu razbacanu kuruzu a nakon toga pocele i sijanu...
Isto i kod nas,kultiviro sam sa 150 kg kana na ha al ona i dalje slabo napreduje,ne znam dal bi bilo dobro prihraniti sa ureom otopljenom ili Tora folijarnom??Molim savijetKod nas kukuruze nisu ni blizu ovim sa slika. Moja nakon 2 mjeseca od sadnje nije ni pola kao ova.
Mi smo prošli jednu rundu sa Tora, malo se je popravila. Razmišljam da tamo di je slabija dodam malo KAN-aIsto i kod nas,kultiviro sam sa 150 kg kana na ha al ona i dalje slabo napreduje,ne znam dal bi bilo dobro prihraniti sa ureom otopljenom ili Tora folijarnom??Molim savijet
Lijevog je korov ugušio i visoka vlagadok ovaj desni nije imao velik problem s tim.Evo jedne usporedbe, lijevo manja kukuruza P9911 sijan 13.04. desno P9978 presijavano pred mjesec dana jer Zlatko nije izašao uopće. Kod kasnije sjetve je stavljeno jedino malo 15-tice u sijalicu.
Ma imam tačku za prihranuŠto bi bilo kasno? Za gnojivo nikada nije kasno. Pogotovo u kukuruzu. Lakše ti je rasipačem, gdje upadne u "lijevak" taj će malo biti opržen, ali se to sve normalizira kroz vrijeme.