Isto i kod mene slučaj sa KWS-om i nešto malo sa P9978.I što sad učiniti s tim osim da ju bacim? Ne znam kako je na drugim njivama ali ta nije bila baš nešto. To sam prvi put sad stavio na taj komad kws i odmah mi se zamjerio, bc nema tih problema, barem ne ono što sam pobrao.
Ne da more, nego mora. Za drugo nit nije, nek 1 reduktor i pomalo 🤭🤣🤣Daj naj...kaj fergi more gurnuti takvu prikolicu???
PS
Imaš transportera ko manji kamenolom
Spočetka je malo bil u napasti, al je dobil 2,3 odgojni i ve zna da naše nesme. A susjedovi ovisi kak imaju sreće 🤣🤣E pa pomagač voli kokoši i mačke?
Kada si sijao?Kod mene 9911 još na 27% vlage. Kažu tjedan dana lijepo vrijeme pa se bude čekalo, ipak je cijena odlična. Možda dođe i do 100eura/T suhog...
Svaka ti cast, imas dobru tehniku za zmetanje.Ne da more, nego mora. Za drugo nit nije, nek 1 reduktor i pomalo 🤭🤣🤣
Al najbitniji je onaj operater tam naprijed kaj drži rud v ruki dok se navaža.. 💪💪
Bome da, al jako puno pomažu,doslovno 2 čovjeka mogu sve delati i niko se ne nadela. 40 minut za prikolicu nam je treba, 5 bunkera idu gore..