koja količina kana?Radio sam dvije, prva prije 3 tjedna i druga sad prije 4-5 dana imas video s njive hahaha
Ni ja više ne vjerujem tim svetim vodicama.Bome ja svoj sirak morao ici laudisom 2.3l/ha al ga je i spalio, oni nicovi ,corn protectii , diphari nula bodova 🫣 ispala skuplja pita već tepsija, nikad vise te bućkuriše
Itekako 😁 bio ga i mraz malo ofijunuo 👍 kao i sad ima video od prije par dana i vidiš kolko je buknio isto , prija mue to sam baš neki dan pitao...znači išao si samo da razbiješ koru? pretpostavljam da je buknuo kukuruz nakon toga...
Ne da je bolji, spalio ga je za 2 dana požutio, nakon 5 pobijelio sav !!!! Ujtru ti idem slikat s datumom onu njivu iz prijašnjeg posta , a na ovu veću nez hoću stići daleko mi je al otići ću kad stignem da vidite učinak laudisa 😁👋🍺Ni ja više ne vjerujem tim svetim vodicama.
Baš me zanima kak bude ovaj Principal djeloval, taman sam potrefil sad dok je sirak cca 15 cm, kak i piše u uputstvu.
Pa ja mislim da mora biti bolji jer on košta 50 eur po ha, a ovi Nicovi 15 eur po ha.
Po meni je to odlično ako prevladavaju širokolisni korovi. A kod manje zakorovljenosti bi trebal taj paket rješit 2ha samo tako.Kod prskanja sa Motivell, Temsa i Dimbo onim što dolaze u paketu, da li stavljate svakog podjednako ili se držite onog što piše na svakom sredstvu koliko ga ide na hektar?
Nema to veze sa više godina kukuruzom na istoj parceli, nego s tim da kod nas kombajni prenašaju sjeme.
Evo, ja gdje sam preoral livade zadnjih 3-4god, i samo je kukuruz na njima, jer jebacki rodi, nema ni stabljicice sirka, ali zato još kombajn nije bil na njima, stalno ih berem svojim beračem.
A ove god imam najviše sirka baš na zemljama gdje je prošle god bilo žito.
Te kombinacije treba jednostavno zabraniti proizvoditi i gotovo.15 eura po hektaru i vi očekujete da spali svu moguću travu, po mogućnosti kad je pola metra visoka.
Svaka čast...
Kod mene su korovi visoki do 10 cm i te najjeftinije kombinacije odrađuju odličan posao. Da imam prljave njive sigurno ne bi sa time išao.