NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
Jesi ga prskao s necim? Nisam nikad imao iskustva s ovako necim, planirao sam potanjurat i posijat suncokret.
E da, kao podšišan je, da mi je jednom postići to na jednoj parceli barem jednu godinu, uvijek nejednak i na najboljim zemljama, nakon kultivacije bude kao more ali je lijepo vidjeti ga u startu ovako lijepog.Nicanje ko slika 😁👍
A koristis li u redovima gnojivo ili mikroelemente?E da, kao podšišan je, da mi je jednom postići to na jednoj parceli barem jednu godinu, uvijek nejednak i na najboljim zemljama, nakon kultivacije bude kao more ali je lijepo vidjeti ga u startu ovako lijepog.
Što se tiče ovih kukuruza potučenih, a što više reći...tuče li ga tuče na dnevnoj bazi diljem RH, teško je više za gledati :/ Moji usjevi su komplet dobili ali minimalnu dozu zasad, ne značajno.
Kod vas nešto učestalo sa tučom i olujamaOvakav kukuruz da ostavim? Pricekat cu par dana, pa cu vidit. Ako ostane zelen ide nekakvo prskanje pa kultivacija i kan.
View attachment 73674
View attachment 73675
View attachment 73677
View attachment 73678
Koje mjesto točno, znam da si sa krajnjeg istokaPa ono...2021 komplet kukuruz i suncokret polego, 2023 isto tako plus vinogradi. Ove godine nesto ranije vjetar i tuča. 'Sreca' vinogradi su nam kilometar, dva dalje pa smo tamo prosli bez stete. Za sad...
View attachment 73689