• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2025

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,443
Točno tako. Za usporedbu kad podbaci prinos mi je bio 2 tone zrna na ral, a kad uspije uz bok je s pioneerom 5-6t po rali. Jako kvalitetno zrno, ali nažalost ima problem u sušnim godinama s oplodnjom.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
109
i ja sam sijao godinama 572..top hibrid, nikad nisam imao problema s oplodnjom i podbacivanjem prinosa al sam imao problema pošto skladištim kukuruz, da ga ovršim sa vlagom cca 14 i kasnije počne dizati vlagu i kvarit se..čak zadnje godine sam ga posebno ovršio i stavio posebno al opet isti problemi u 2-3mj kad se krene grijat..dok npr gloriet, kashmir sam znao vrsiti sa 17-18 i tako ostavit i nikakvih problema do 6.-7. mjeseca
da ne skladištim, sijao bih ga opet

Najnoviji postovi

Na vrh