ok,ja ču isto 3 dana prije. pitam jer vidim da je nemirna i ima puna usta sijena i to raznosi po gajbi,pa reko možda da ubacim kotilicu da si složi mjesto,ali ako če tamo obavljat nuždu neču još stavljat kotilicu
Sad sam objavio na njùškalu da imam orijaške šarce za prodati i malo da pogledam šta ima kod kolega novoga,a ono samo što me moždani nije puk'o! Šta ljudi prodaju pod orijaške šarce nisu istine! Stavljaju i kokoši pod rubriku "kunićarstvo"!, imaju čak i zečeve za prodaju, a stave slike kunića! Jedno je biti nepismen, ali ovo prelazi granice zdravog razuma!
Ne znam, ostao sam bez riječi - koji očaj i želja za prodati mora biti da sve što imaju stave u sve rubrike da bi što više ljudi to vidjeli!
Pozdrav, vidim da je teme profesionalno kunicarstvo nekako zamrla....
Jel se netko od clanova bavi ozbiljnijim uzgojem kunića za meso, i kako bi se moglo stupiti u kontakt?
Ako se zelite baviti bas kunicima za meso onda morate imati papire da bi ih prodali a njih dobijete u klaonici za kunice kojih koliko ja znam bas nema u blizini. To puno ljudi nije jasno,jer nemozete doma zaklati kunica i dati iz u neki centar za prodaju.
Potraznje i odkupa zivih kunica u Hr ima, ali cijene se krecu oko 16-18 kn po kili zive vage. Ko ima kolicinu,tom se isplati, a ako imas 100-200 kunica godisnje, zaboravi na neku zaradu..
Gle vidim decki da ste zainteresirani za nesto ozbiljnije ali bez osiguranog otkupa nema ni ozbiljnijeg kunicarstva,namjerno necu reci prof.jer mnogi su odustali...
Isto tako dobro bi dosla kvalitetna hrana po nekoj prihvatljivijoj cijeni...
Znam da su neki pokusali dogovarat otkup mesa ali neznam jeste li uspjeli???
Ps.neznam dali jos postoji ali netko je na njuskalu stavio oglas da otkupljuje kunice ...