N
nowke
Guest
ja ti preporucujem Belarus 1025 mozes ga naci veoma povoljno !
Pogledaj za koga od njih možeš najlakše i najbrže do rezervnih djelova. Za toliko para možda bi se mogao naći i Zetor 7745 bolji je od 7245. Za ovog Belarusa pogledaj dali ima sinhronizovan mjenjač jer neki modeli nemaju sinhrone, ako nema bježi od njega.
Ove traktore sam gledao u zadnje vrijeme pa sta vi mislite o svemu ovome!
Belorus 820
Zetor 72 45
IMT 577
Ili nesto sasvim trece ni jedan od ovih navedenih !
Traktor mi treba tek za jesen tako da mi nije zurba sa kupnjom,na raspolaganju imam desetak hiljada eurica,pa raja volio bi da cujem vasa misljnja o navedenim traktorima iskustva sva dobro namjerna misljnja su dobro dosla!
Traktor ce se koristit za sve, oranje,transport,suma!
Ove traktore sam gledao u zadnje vrijeme pa sta vi mislite o svemu ovome!
Belorus 820
Zetor 72 45
IMT 577
Ili nesto sasvim trece ni jedan od ovih navedenih !
Traktor mi treba tek za jesen tako da mi nije zurba sa kupnjom,na raspolaganju imam desetak hiljada eurica,pa raja volio bi da cujem vasa misljnja o navedenim traktorima iskustva sva dobro namjerna misljnja su dobro dosla!
Traktor ce se koristit za sve, oranje,transport,suma!
Pošto raspolažeš sa desetak hiljada evrića,najbolja varijanta ti je Zetor 7245/7745,pošto su oni u tom cjenovnom rangu
Evo Samea za 10 000€, izgleda dobro jedino su gume lošije. Mislim da je bolji od Zetora 7245. Jedino je Zetor bolji što se tiče cijene rezervnih djelova , tu je Zetor u velikoj prenosti.
http://www.pik.ba/artikal/1019987/-same-70-explorer-ii/
ne da su gume loše prednjih uopće nema a zadnje su različite dimenzije desna je manja nego ljeva
ne da su gume loše prednjih uopće nema a zadnje su različite dimenzije desna je manja nego ljeva