• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Kupujem URSUS C-335

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Pa normalno da se vrti već jedno vrijeme . Pa muž se za 30 000. Ludih gliv nažrl.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Misli da ima Tomo Vinkovića

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Nemam trenutno vremena hodat okolo...
Al se još tražio onaj pravi od "onog" DEDE kojemu je dosta poljoprivrede:drink:

Sve neki šverceri prekupci.....lakireri :mur: bitno da se svijti farba.....

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Nemoj odmah sad kupiti, naletjeti će već nešto dobro, to ti je moja preporuka... e da i nije poželjno da se svijetli ko pesja jajca jer nebuš niš videl... recimo da je puknut na zvonu itd....

Ak ti je kolega jak da ga zavrti ručno, bum mu i kurblu poklonil.... :)

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Nije mu niti neka hiča. Ima Burgunda. Bu nekaj več naletilo...
A za kurblu...neznam baš???

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
znam ti jednog dobrog kod varaždina koji nije nigdje na oglasniku,a i cijena ti je prihvatljiva,pošaljem ti broj na pp. ako hočeš

tihana

Novi član
Tu od
9 Kol 2014
Poruka
12
imam ja urusa 35 u solidnom je stanju pripremljen za reg ,prodajemo iz razloga sto imamo dva a smanjili smo poljoprivredu!javite se ak ste zainteresirani!

Najnoviji postovi

Na vrh