• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kupus

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,453
Da ne kopam rucno...napravim s kultivatorom i nastavkom za ogrtat krump. Brze i lakse posadim a padina je pa da zaustavim vodu inace mi sve odnese...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,044
@DARIJUS nekaj mi buši zelje, ne vidim na lišču zelenih gusjenica ali ima tu i tam koji bijeli leptir da leti.
Ima kakva ekologija ili kemija da mu pomognem i da ga spasim?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,266
bile su gusjenice, ali ih nije bilo puno i zelene su, pa nisi skužio...pregledaj ga ručnim okretanjem lišća (uz rupe moraš naći i kugličasta govanceta) i onda postupaj...čime, nemam pojma, već dugo nisam, ali kad jesam davno išlo je Laserom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,044
Tata mi je rekl za pepel več prije, ali nekak mi se to ne dopada.
Čitam da se može pepel prokuhati pa time pošpricati, to mi se več bolje vidi, a nekak sam bliže da probam češnjak i ljute feferone.

Nekaj od toga bude, hvala.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,625
Polako sa ljutim feferonima. Ja sam davno odustal od njih. Peče kad ulazi, peče kad izlazi. o_O o_O o_O

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,742
Čitam da se može pepel prokuhati pa time pošpricati,
Samo pazi da ga dosta dugo kuhas....mora vilica lagano uci u njega, tek tad je dovoljno kuhan.

A feferoni i cesnjak se dodaju zelju kad se ono skuha...

Najnoviji postovi

Na vrh