• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kurikularna reforma

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ima li možda opravdanja ako je u pitanju tehnička vlada ?
Moj je stav da nema opravdanja ako takvo "ministarstvo" nema vremena za mlade ljude koji su perjanica znanja. Čime da idemo naprijed, s kamenom sjekirom, drvenim plugom, veličanjem prošlih režima, crkvenim propovijedima - kojih se sami svećenici da drže. Samo nas mlada školovana generacija, njihovim znanjem i nepokvarenošću može dovesti kao Državu u red i na pravi put.

Pa što ako je tehnička vlada neka rade, nije valjda da trebaju primati plaću do novih izbora za nedolazak na posao. Mi ne razumijemo zašto se Matija Gubec nekada davno pobunio, a danas je tu gdje živimo višestruko gore, nama koji bi samo htjeli pošteno raditi, zaraditi i mirno živjeti. Zar su to prevelike želje, ako jesu onda moramo postati neposlušni građani, pa željezne grablje /zubače u ruke i ponovo krenuti čistiti Lijepu našu od Dunava do Bregane i od Bregane do Dubrovnika, svu trulež baciti u smeće. Sve smrdi oko nas.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
e , kad više nama onih koji mogu zubače dignut ... pritom ne mislim fizički , nego moralno

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,770
Onih za dizanje "zubače" gotovo i da nema, ali zato onih drugih ima ima na pretek !:icon_anal:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pogledajte samo onaj nered na utakmici, kad bi u školi bili pravilno upućeni, možda bi si u glavi uspio dva puta prije promislit nego baklju baci. Istina je da kultura ponašanja kreće od kuće, ali i škola je isto ta koja bi morala kroz sve te godine usaditi mladom čovjeku kulturu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ruka koja je bacila baklje ne raste iz ramena koje tu ruku nosi , ona raste negdje puno dalje , da li iz gnjilijeg mjesta ili plodnijeg vrijeme bude pokazalo . Naime do sad je uvjek pokazano i dokazano da smo si sami največi neprijatelji

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
A na koga bi se to tocno trebale dizati kuke i motike? Sad smo samostalni, sami izabiremo vlast. Nije valjda da bi sami na sebe dizali kuke i motike?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa da , jerbo kaže se vlast je onakva kakvu zaslužujemo ..a to samo cifrani naziv za staru narodnu kakvi gazda takav pes

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Treba narodu okpator. Da ima na koga svaliti krivicu...

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
A na koga bi se to tocno trebale dizati kuke i motike? Sad smo samostalni, sami izabiremo vlast. Nije valjda da bi sami na sebe dizali kuke i motike?

E pa ova tvoja izjava je vrlo upitna? :(think):
Mi uopće ne biramo vlast.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Bez lustracije nema slobodne nacije, a ona će biti provedena u RH tek za nekih 50g dok 99% onih koji bi odgovarali na ovaj ili onaj naćin, neće biti među živima. Do tada ćemo se međusobno svi svađat i nazivat ust..., četnicima, komunistima, udbašima, orjunašima.... i sloge neće biti.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
E pa ova tvoja izjava je vrlo upitna? :(think):
Mi uopće ne biramo vlast.

Biramo mi biramo, misljenja sam da ova slika najrealnije prikazuje stvarno stanje,,,

13435358_10206424160272579_4685536639523303428_n.jpg

E

el pibe

Guest
Kaj ova pregrada po sredini je u stvari šalung za Most:icon_lol:

E

el pibe

Guest
Puknuti pošalji neki opis i temu na pp pa da vidiš kak te bum ja nacrtal:icon_winkle:Moram imati nekakve smjernice inače ni fora.
Kolega Plus mi je dal ideju mogal bi te nacrtati kak župnika za drebangom:icon_winkle:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
tak se reformia školstvo ..bravo bobić ...treba profesoricu naranderirati (rečeno bravarskim riječnikom)

Puknuti pošalji neki opis i temu na pp pa da vidiš kak te bum ja nacrtal:icon_winkle:Moram imati nekakve smjernice inače ni fora.
Kolega Plus mi je dal ideju mogal bi te nacrtati kak župnika za drebangom:icon_winkle:

a niš , ti napravi onak kak me doživljavaš , pa kaj bu

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Kad bi se profesorice redovito odrzavale vjeruj mi da bi one s voljom dolazile na posao bez obzira na "malu" placu,,,

i ne izaziva previse el komba da ti ne okaci ovu sliku,,,:(giggle):

91fgj7.jpg

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Da se i sam očitujem o ovome što je napisano u ovoj temi.
Ako je onaj film sastavni dio kurikularne reforme onda mi idemo na stramputicu sigurno. Mislio sam da je to bolja metodologija školovanja da se bolji više opterete a lošiji da odrade koliko mogu i da ne ponavljaju godinu nego da idu dalje. Tako bi oni koji imaju više mogućnosti bili pripremljeni za veća dostignuća u isto vrijeme. Tako je to urađeno u drugim zemljama.
Da li učenje o seksu u škole ili ne to nije stvar napretka to je stvar odgoja. Škola mora u odgoju učestvovati ali na kulturni način. Do sada nas nitko nije službeno učio pa se sve znalo. Djeci treba reći ljepotu seksa ali i opasnosti koje nosi i to je sva mudrost. Sve u dva tjedna. Johabicu predlažem da pripremi tu materiju i biti će sasvim dosta.
Da li religija u škole. Da samo zato što je lakše djeci to odraditi u školi. Religija je skup vrijednosti ili po modernom primijenjeno u poduzećima vizija poslovanja a provođenje tih vrijednosti su institucije te religije. Htjeli ili ne htjeli svi dijelimo te vrijednosti i vjernici i nevjernici na osnovi prostora u kojem živimo.
Religija osobno ću reći je jako dobra stvar (mislim na sve tri velike religije kršćanstvo, židovstvo i islam). Čovjeka oslobađa nepotrebnih zabluda, nepotrebnih božanstava i stalno vraća u centar, u život. Statistike kažu da praktični vjernici kroz brak, kroz obitelj, kroz posao i sve imaju puno više mira i napredovanja nego ovi drugi. Iako ima ljudi koji žive vjeru a kažu da nisu vjernici.
Krumpironja ja imam takva dva kao ti. Prošli su sve faze vjeronauka, vjere u obitelji a sada se odvojili od roditelja postali svoji ljudi pa ne idu u crkvu. Ja sam strpljiv i molim Boga za njih. Doći će oni na svoje.
Spomenio je netko politiku crvenih i plavih. U politici jednih i drugih nema razlike. Crveni bi trebali imati naglasak na socijalu i veće poreze a plavi manje socijale i manje poreze. Da vlasnicima više ostane, da mogu stvoriti više radnih mjesta, da mogu više stvoriti i donijeti veći napredak. Svi misle daj državi više da mi podijelimo više da osiguraju sebi veću glasačku moć. Ovo što je napravljeno s dugom ne bi napravio nijedan pravi domaćin u svojoj obitelji. Oni su ovo napravili da se održe na vlasti. E ima još jedna razlika jedni bi se dodvorili onima koji su nas napadali kao oni raspodjeljuju krivicu rata a drugi mi smo domoljubi i mi smo povlaštena kasta. Tko bi trebao biti povlašten onaj koji najviše radi i koji stvara najviše. To nitko neće da kaže. Tko je napravio dubrovačke zidine. Narod, suze, krv i znoj. Tko će platiti dugove? (narod, suze, krv i znoj). Već sam negdje rekao bez rada u dvije smjene svakog tko može raditi nema napretka.
Intelektualci = znanje. Bez znanja nema napretka. Prvi (nakon preuzimanja vlasti) promjene "Šport" u Sport a drugi ukinu financiranje (koje treba ukinuti) ali stvore demonstracije. I to zovu promjene. Kako unaprijediti znanje. Bio Italijan u Dubrovniku i pita gdje ide voda iz rijeke dubrovačke. Kažu naši pa u more. Kaže u Italiji ni kap ne bi pošla. Sve bi bilo u kap po kap. E to je napredak a ne nauku stvoriti o sexu.
Odgoj mladih u obitelji. Bez stege u obitelji nema dobre djece. Moraju odrađivati svoje zadatke/obveze (školu, šport, dopunske djelatnosti i td.) pa onda se i igrati. Svi smo prošli mladost. Čekao bi ja moje na kauču da se vrate u kasne sate samo da vidim kakvi su. Koliko piva ili drugog pića i tumačio im što valja i što ne valja. S kime su bili u društvu i tko je pušio. Osobno znam koji su uz veliku slobodu, od dobrih roditelja završili na drogi i sada problema koliko hoćeš.
Sve obitelji bez stege, poduzeća bez organizacije, društva bez reda srljaju, ne mogu biti napredni.

Najnoviji postovi

Na vrh