A Tu su nam negdje, dokad Ce uopce jos rasti do kojeg mjeseca starosti?Pa mislim da jeau,moji su kupljeni 21.05 to je mala razlika,evo kako izgledaju,samo zenke su malo manje od petlica
View attachment 29068 View attachment 29069
View attachment 29067
Hranim ih mješavinom raznih žitirica u mljevenom obliku, dajem i suho i pomiješano sa vodom, dajem im i jecam u zrnu ali ga nakvasim dva dana u vodi pa bude mekan i imaju uvijek pet sest sati dnevno Vani na travi..kad promislim bolje žive od mene 😂😂😂Potpuno ce se oformit s nekih 7-8 mjeseci a budu vam pronijele nešto ranije ako se dobro hrane
Ako sam uopćen to je kokos koji si nedavno donio od dida, ito nakvocanu, pa se otkvacala pa sad opet nakvocala, mislim da nije porblem u pjetlu nego da se ona nije ni parila s njim zato su njena jaja mučci..E ovako,lampirao sam jaja posto se vec treba videti zametak u jajetu kako se razvija,izgleda da je ovaj moj petao neplodan🙄
Jaja koja sam uzeo od komsije,10 komada od srebrne italijanke,9/10 se vec razvija a ovo jedno je bilo slomljeno zato i nije uspelo,a ova 5 od moje dve kokoske i petla,nijedno nije oplodjeno...3 su zelene boje teze se vidi pa sam ih ostavio za neki dan cu opet da pogledam,a ova sto su kremkasta vise bela jasno se vidi da su mućak a bas mi je cudno jer su to zadnja dva jaja te kvocke koja ih je snela pa se raskvocala..i dodao sam jos jedno zeleno ali od dedinih kokosaka ima vise petla jeste da kasni cela 3 dana al izlecu ga pod sijalicu😂 to je samo da bi video da li je plodno
Inace sad je na 13 nije vise na 15