Lijep pozdrav,
molio bih pomoć.
ova tema ima skoro 250 stranica i siguran sam da se o ovome pisalo i da vjerojatno postoji nekoliko pitanja kakvo ću i ja sad postaviti. S obzirom da je tako puno stranica i sadržaja u ovoj temi, nisam uspio pronaći odgovor, pa vas molim da mi ga napišete još jednom ako imate volje. Pronašao sam neke informacije, posebno na samom početku teme, ali nisam ih našao kompletne na jednom mjestu.
Dakle, imam Labin Progres Mundial Junior s LA300 motorom. Želja mi je zamijeniti taj motor i na kultivator postaviti drugi.
Moje pitanje je koja je razlika između dizelskog i benzinskog motora na motokultivatoru? I koji motori pašu na Mundial Junior, i benz i diz? Ako nije problem i ako netko zna, molio bi da napišete modele kako bi onda znao pronaći prodavače i usporediti cijene. Nadam se da pitanje nije prevelika gnjavaža.
Trenutno kultivator koristim za frezanje, a s vremenom će vjerujem biti korišten i kao ralica. Bilo bi mi u redu da je po snazi novi motor donekle jednak starom.
Hvala.
samo da nadodam vezano uz ugradnju motora, znači, koji bi motor pasao direktno, bez da se mora nešto štelati. Hvala