• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lanci za balirku

kdarko

Član
Tu od
8 Velj 2012
Poruka
185
za probu novi već gore, jedan po jedan bez puno muke, jedna letva za probu kroz ovaj otvor koji je valjda i zbog toga tu:icon_scratch: i dosta za danas biće prebrzo gotovo:icon_thumright:

1skxdx.jpg

2nk2o7s.jpg

ibjfiv.jpg

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Daj još par detaljnijih slikica te balirke.
Zanima me prednja strana, pick-up, rudo! Koliko priključaka hidrulike, dal vrata imaju kopče ili se pritiskom drže?

kdarko

Član
Tu od
8 Velj 2012
Poruka
185
1999 je god. kod mene je od 2010 , imam samo zetor 6340 koji ima priključak 1 .2 i 0 balirka je imala 5 priključaka tak da sam odmah nepotreban (za mene ) na rudu skinio cilindar i rudo stavio ravno kak meni paše za zetora na najviše kopčanje a umjesto cilindra napravio jedan fiksni sličan cilindru oko 20 cm dužine i to mi je odlično nemam brige sa kardanom i debljinom reda. Na komori su dva sa svake strane cilindra dvosmjerna , kad izbacim balu zatvorim sa ručkom od kipe skroz gore ju povućem dok na satu na balirki kazaljka ne dođe do crvenog i onda je ja kažem zaključana i prilikom rada pritisak pada do 100 i kad je bala pri kraju ponovno raste 120 , 130 sad su novi lanci pa idem do 140 :icon_super: a prošle sezone jedva 120. Prednji kraj je marke zinc :icon_eek: meni nepoznat, širine malo jače od 2 metra i ima sa svake strane dva puža koji guraju sijeno u sredinu jako je lagana za raditi sa njom netreba jak traktor ima vezanje samo sa špagom i to dvije kad počne vezat treba joj oko 30sek. Na trećoj slici od prošle godine kad su mi pukli lanci:icon_evil: se vidi kak stoji sad rudo

vrvbjs.jpg

6ft5kk.jpg

2cglnax.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh