Z
zlatibor
Guest
pozdrav. imam odskora landini9550. ne mogu naci brzo vratilo.moze li mi neko pomoci?
Trebao bi imati iza s lijeve bočne strane ručkicu ispod poluge za hidraulik. Ručkica se izvuče van i prebaci naprjed nazad, Ja sam do nedavna imao 7550 i tak je imao riješeno.
dal ce bit slika ???
Uh kak zemlja visi na sve strane:rolleyess:
To valjda kad si pijan je sve ravno pred tobom
E moren slobodno reč,,,da smo skoro na istoj poziciji,,po pitanju par,njiva,,,,,a i milina je vidit,,kako oreš,,,i koji su nagibi,,,mada bi stvarno na plugu dobro doša pomak prko hidraulike,,ko šta imaju našu u istri,,jer tereni cijelo vrijeme variraju,,pa je plug,,,doslovno nemoguče,,uštimat,,uiopče da dela,,kako treba,,jer kad se kontra nagne,,,gubiš na brazdi,,a kad ideš za nazad,,,,sve se opet poremeti...
Svaka čast,,,,i nek te vijerno i dugo služi,,,traktor,,,,,....:supz::supz::supz:
@Drasko
Cestitam ti na kupovini nek te dugo sluzi.
Nesto ne vidim jel to blizard 95 ili je 9880?
Ako je 9880 pitaj ako te nesto zanima.
Pa zar ne moze on 3 brazde vuci imam i ja brda jakog pa opet vucem 3x35cm, zemlja je laksa a tamo gdje naidjem na ilovacu tu morm u brzinu manje i malo poplicit.
Kojom brzinom ores ja orem 3 radnom ako je teze, 4 radnom ili 1 transportnom ako je lakse.