• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Landini

Z

zlatibor

Guest
pozdrav. imam odskora landini9550. ne mogu naci brzo vratilo.moze li mi neko pomoci?

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Trebao bi imati iza s lijeve bočne strane ručkicu ispod poluge za hidraulik. Ručkica se izvuče van i prebaci naprjed nazad, Ja sam do nedavna imao 7550 i tak je imao riješeno.

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
Trebao bi imati iza s lijeve bočne strane ručkicu ispod poluge za hidraulik. Ručkica se izvuče van i prebaci naprjed nazad, Ja sam do nedavna imao 7550 i tak je imao riješeno.

dal ce bit slika ???

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
dal ce bit slika ???

Neznam da li će dobro slike ispasti, radim to prvi put.:p

Evo ga u akciji!:weedman:

landiniblizzard95001.jpg

landiniblizzard95004.jpg

landiniblizzard95005.jpg

landiniblizzard95006.jpg

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Uh kak zemlja visi na sve strane:rolleyess:

To valjda kad si pijan je sve ravno pred tobom:D

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Uh kak zemlja visi na sve strane:rolleyess:

To valjda kad si pijan je sve ravno pred tobom:D

Hvala dečki.

To su vam zagorski bregi, kaj god radiš nikad ti nije dosadno, da vidiš kak je lijep osjećaj :p. Ovu zadnju parcelu orem nizbrdo, a kosim, baliram... popreko, to je milina:gitarist:

B

BAGERISTA

Guest
E moren slobodno reč,,,da smo skoro na istoj poziciji,,po pitanju par,njiva,,,,,:Da i milina je vidit,,kako oreš,,,i koji su nagibi,,,mada bi stvarno na plugu dobro doša pomak prko hidraulike,,ko šta imaju našu u istri,,jer tereni cijelo vrijeme variraju,,pa je plug,,,doslovno nemoguče,,uštimat,,uiopče da dela,,kako treba,,jer kad se kontra nagne,,,gubiš na brazdi,,a kad ideš za nazad,,,,sve se opet poremeti...

Svaka čast,,,,i nek te vijerno i dugo služi,,,traktor,,,,,....:supz::supz::supz:

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
E moren slobodno reč,,,da smo skoro na istoj poziciji,,po pitanju par,njiva,,,,,:Da i milina je vidit,,kako oreš,,,i koji su nagibi,,,mada bi stvarno na plugu dobro doša pomak prko hidraulike,,ko šta imaju našu u istri,,jer tereni cijelo vrijeme variraju,,pa je plug,,,doslovno nemoguče,,uštimat,,uiopče da dela,,kako treba,,jer kad se kontra nagne,,,gubiš na brazdi,,a kad ideš za nazad,,,,sve se opet poremeti...

Svaka čast,,,,i nek te vijerno i dugo služi,,,traktor,,,,,....:supz::supz::supz:

Hvala bagerista!

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
@Drasko
Cestitam ti na kupovini nek te dugo sluzi.
Nesto ne vidim jel to blizard 95 ili je 9880?
Ako je 9880 pitaj ako te nesto zanima.
Pa zar ne moze on 3 brazde vuci imam i ja brda jakog pa opet vucem 3x35cm, zemlja je laksa a tamo gdje naidjem na ilovacu tu morm u brzinu manje i malo poplicit.
Kojom brzinom ores ja orem 3 radnom ako je teze, 4 radnom ili 1 transportnom ako je lakse.

Posljednje uređivanje:

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Hvala na čestitkama, to je blizzard 95. Može vuči tri brazde, ali to mi je plug od prije i jako je dobar, malo sam ga proširio, pa je sad oko 15" i to mi je dovoljno. Kod nas su sve manje parcele, nepravilnog oblika i dosta ih ima pod nagibom, pa mi tri brazde ne bi bile baš puno efikasnije i ne bi bilo brže izorano. To što sam orao ide 1 transportna na 2/3 gasa bez ikakvog problema.

@Drasko
Cestitam ti na kupovini nek te dugo sluzi.
Nesto ne vidim jel to blizard 95 ili je 9880?
Ako je 9880 pitaj ako te nesto zanima.
Pa zar ne moze on 3 brazde vuci imam i ja brda jakog pa opet vucem 3x35cm, zemlja je laksa a tamo gdje naidjem na ilovacu tu morm u brzinu manje i malo poplicit.
Kojom brzinom ores ja orem 3 radnom ako je teze, 4 radnom ili 1 transportnom ako je lakse.

B

BAGERISTA

Guest
Dobar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:prayer:
Koliko je to KS,,,,a i vidim plug iza isto,,,milina..

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
95 ks je traktorce...
a plug je 14" i odlican je (a bio 650 eura), a daske mu skoro pa nove skroz malo radio i prezadovoljan sam.
Mnogo ljepse slaze brazdu od imt 757 njega sam imao prije ovog.

B

BAGERISTA

Guest
Vidim imaš i postavu za utovarivač,,,prednji..
A plug je milina za vidit..:prayer: tri brazde.za njega pijesma,,,a ako je zemlja teška,,,onda ima ča vuč..

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
Pa ima to postolje za utovarivac al ovaj covjek od koga sam ja kupio on ga je uvezo iz francuske i tamo mu je trazio puno para za utovarivac i tako da je kupio sam traktor.
Plug mu je taman, posto ima brda i ponegdje ima ilovace teske ovo ostalo je sve laksa zemlja tako da ide lagano.
Mogao bi vuci i 4x12" ali gdje je ravno, probavao sam plug od drugara 4x14" i ide al mu je tesko.
Bolje mi je malo manji plug orem ko covjek ne brinem se moze li ili ne moze.

B

BAGERISTA

Guest
Postolje je muški napravljeno,,,,,,,,i masiva je ča se sa slika vidi.....
A da mu je dosta tri brazde,,,je i stvarno,pogotovo u teškim zemljama,,,,,,...

Šteta da nema prednji utovarivač,,,,ala i tom trgovcu osta mu prednji utovarivač,,,,a bez postolja..:roll::roll:a ma,,,,,,,,...nek mu ide..

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
Ma dosta mu je al mogo bi i 4 al nije to poso.
Ne znam sta bi ti reko i meni treba utovarivac posto tovim bikove i tako imam dosta djubreta al skupi su a i ovako je kriza jedva se spaja kraj s krajem.

Najnoviji postovi

Na vrh