Imate dva Landinija u Našicama, Markovac Našički i u Zoljanu
taj u zoljanu je mislim 105 konja bijo je na njuškalu mozda je oglas isteko .
To mi je malo preveliko, naročito ako je šestak, ovo 90-95 konja bilo bi mi taman, a i puno više je love.
Ipak puno hvala
ovaj u markovcu je odličan čovjek ima 4 traktora,od toga ima dva novija i sad je kupio johna 140 konja.landin je kod njega dugo gazda drži do svojih strojeva
Da traktor je dosta dugo kodnjega mislim da se nečeš pokajat čovjek nije švercer nego pravi poljoprivrednik Cjeli život to radi dosta je uspješan:
mislim da mu je landini naj stariji u voznom parku ili on ili newe holland koji je oko 70 konja
a znat ceš najbolje kad ga vidiš i ako ima još koji taki da možeš usporedit međusobno . svi svoje hvale kad prodaju. tako smo mi prolazili kad smo kupovali kombajn sebi i stricu. ako češ dolazit gledat onda si usput pogledaj i onog 105 u zoljanu pa usporedi
pogledaj odakle je buban, bit ce ti jasnije
Nije prodan onaj iz Našca imaš ga nanjuškalu broj oglasa 3286257 .
Šteta traktor je imo 3500 rs i stvarno odličan gazda ga je kupio sa 100 sati.
Nisam siguran da ga više prodaje. Ako prodaje, bu ti se javilA sve znam, trebao sam ići prošli vikend, pa nisam mogao i eto jučer ko za vraga ode. Nikak da dođem do onog čovjeka iz Gradišta kraj Županje koji je prodavao isto takvog blizzarda 95, pa molim pomoć da li ga netko od forumaša osobno zna i ima kakav kontakt.