• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Landini

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Evo decki sad sam isprobavao 1 put ukopcat i iskopcat speru i normalno ukopcava i iskopcava ali svejedno kad iskopca ova zaruljica malo treperi malo svjetli sad ja neznam sta bi to moglo biti najvjerovatnije ima negdje kontakt ?

Tako je,problem je u žicama,sad treba pregledat gdje se nalazi taj indikator,i moguče da gubi kontakt negdje...

B

BAGERISTA

Guest
100%,,,provijeri,,,di dolaze žice,,i dali je ipravan onaj prekidač,,,,,na mom je sličan ko na fergiju od štopsvijetla............

Nek ti neko gleda u kabini,,,,pa probaj ga micat rukom,,,ili mrdat,,,da vidiš šta radi..........

Na te stvari treba pazit da su ispravne............j..š dugo kratko svijetlo,,,ali ukopčavanje prednje vuče,,,blokada i ulje,,i takve stvari,,,,sam ja sve pretresa,,i sad kad sam ga cijelog riješio,,nedaj bože,,,barem da zasvijetli,,,ako je šta.....

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nađi dolje indikator, mora biti negdje oko, ili ispod getribe, zna se tu navuči vode i blata pa oksidiraju spojevi, istrunu žice pa zeza, malo se pali, malo ne, ili se pali kad netreba.

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Ljudi pa zar nitko više nema takav traktor landini 9880 i bilzzard 95, dajte malo mišljenja, savjeta, pohvala, primjedbi...jako me privlače

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
Orem sa olt posavac 2x12" i u trecoj radnoj orem za sad on to viluce da ni ne osjeti zasad sam prezadovoljan

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Orem sa olt posavac 2x12" i u trecoj radnoj orem za sad on to viluce da ni ne osjeti zasad sam prezadovoljan

A to je za njega igračka, ja orem u trećoj radnoj isto 2x12", ali lemken okretač.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Sapat več duže vrijeme ne posječuje forum ako nisi zapazio..

Traktor je prodan več odavno,i sada je na njuškalo opet..

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Sapat več duže vrijeme ne posječuje forum ako nisi zapazio..

Traktor je prodan več odavno,i sada je na njuškalo opet..

Vidim da ga nema dulje vrijeme, pa zato pitam. Je li to onaj iz Gradišta kraj Županje ili onaj iz Našica. Kaj ti miliš o tom traktoru, jel to valja kupiti?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
taj ti je u gradistu kod drugog forumasa. vjerujem da nemozes pogrijesiti sa tom kupnjom. ako je to traktor kakav trazis.

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
taj ti je u gradistu kod drugog forumasa. vjerujem da nemozes pogrijesiti sa tom kupnjom. ako je to traktor kakav trazis.

Pa takav mi se jako sviđa ili Landini 9880, to je tu negdje po snazi i težini. Kod mene je dosta brdovit kraj i Landini se pokazao jako dobrim bez prednijh utega jer ima zadnje bočne reduktore i to mu puno znači da se ne diže prednji kraj. Sad imam 7550 i super sam zadovoljan s njim, ali je malo slab za rolo balirki s noževima i još u brijegu, ovaj bi bio taman jer je 20-25 konja jači i ipak je turbo motor, a teči samo 200-300 kg.
Jel ima netko iskustva s takvim traktorom i za kakve poslove ga koristite, molim malo savjeta.
Hvala!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Koliko znam traktor je ispravan u svakom pogledu..

Kupnja toga traktora nebi smjela biti rizična,i sigurno bi se otplatio.To je jednostavan traktor,lak za korištenje i održavanje..

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Koliko znam traktor je ispravan u svakom pogledu..

Kupnja toga traktora nebi smjela biti rizična,i sigurno bi se otplatio.To je jednostavan traktor,lak za korištenje i održavanje..

Mislim da ću se za vikend uputiti u Slavoniju i pogledat i jednog i drugog i dovest "pojačanje" u dvorište. Samo da još i svog prodam:lol:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
on i prodaje taj sto se gore spominje, samo je slabo aktivan na ovom forumu..

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
on i prodaje taj sto se gore spominje, samo je slabo aktivan na ovom forumu..

Jer taj od Bubana iz Našica ima 3200 rs 96 g., a od andre 5400 rs 97g. . Oba mi se čine jako ok, pa ću vidjeti koji je bolji, a cijena je ista.

Na vrh