Ma traktor je da sam ostao bez rijeci po izgledu i svemu ostalaom samo me zezalo sto nema kompresor i nije bila velika razlika u novcima a velika je razlika u jecini i starost tako da sam se odlucio na 9880 i da kupljen je u Radobojskim Brijegima sutra cu slikat lampicu a lampica malo zmiga malo ne
Išao sam i ja gledat tog landinija, bio je na prodaju lani u proljeće i tad je uvezen, a ne prije 5-6 godina kak tip priča, barem je meni tak rekao. Kao traktor se i meni osobno jako svidio, dosta živ, brzine.., ali treba dosta truda i novaca da se dovede u tip top stanje (inače sam takav da volim održavati i dotjerivati, odmah otklanjati nedostatke). Prijatelj iz njihovog susjedstva mi je još tad rekao bježi, to je groblje. Traktor je vani radio na farmi i imao je prednji utovarivač (vidi se po nosaču u kabini za komande-naprijed desno i po prednjim nosačima ispod kabine). Za par dana kak su ga kupili zdrobio se kunplung, pa potom nešto na motoru i to kao stalno zeza, sad dali je turbina ili nešto drugo, jer počinje gubiti snagu. Ako nešto trebaš nazovi me na moj broj iz oglasa imam dečka koji je tata mata za traktore, a naročito talijane. I sretno ti s njim, nek te dugo i dobro služi, moj će već nači novog gazdu.