podravec :)
Član
- Tu od
- 18 Ruj 2011
- Poruka
- 492
vjerujem ti problem je u ovim seronjama koji su 50, 60 km od bjelovara ili zagreba ne neču iti, a posle se budu držali pametni
u Kloštru Podravskom se prosvjeduje od sinoć...danas se skupilo još traktora :supz: ...
razgovarao sam sa jednom osobom koja radi u poznatoj mljekari(necu imenovati ni ime osobe a ni mljekaru u kojoj zbog same osobe). kad kupite mlijeko u ducanu, mozetre vidjeti koliko je puta bilo mlijeko prokuhano. na mjestu otvaranja tetrapaka gdje otrgnete karton ako ga pazljivo odvrnete s unutarnje strane piseju brojke npr 1 2 3 4 5. to znaci da je mlijeko bilo 5 puta iskoristeno i prokuhano prije nego je pakirano u tetrapak. ti brojevi kad su akcije mogu se penjati i do 10. tak da na kraju krajni potrošači kupuju bolje receno bjelu vodu.
al nije mi jasno kak imaju obraza snizavti otkupnu cijenu mlijeka i podcjenivati seljakov trud a takva sranja rade sa mlijekom. i u potpunosti podržavam seljake koji djele mlijeko po zagrebu kaj barem građani osjete i probaju mljieko i kaj znaju kakvoga okusa mora biti mlijeko a ne ono kaj kupuju kaj je 5 ili vise puta bilo iskoristeno.
to je sve puknuti lijepo objasnil pred jedno par mjeseci ,ali tko je on jedan prepotentni forumas koji i dalje prica gluposti,neda mi se trazit mozda je vec i izbrisano.ovaj dio mi nije jasan,ja jedino kaj otrgnem je ona folija ispod plastična poklopca..:scratch