sve de danas ulaz je bil otprt, točnije denes u 19 01h je zaprt ulaz u sirelu, tak da oni su mogli po mlijeko a nesu išli, a da bude gorje denes je došel šljeper z bosne ili srbije(nesem siguren) i bez problema zašel u sirelu pa ja ves pitam ko je tu koga blokiral??
Od ove dvojce vođa koji je dao primjer pa nije dao mlijeko, ako hoće biti Matija Gubec neka se pokažu :axe::axe:
šolčiću danas cisterna nije odvozila mlijeko tj on je mlijeko dopeljal pred sirelu u bj i izljeval tam u šahtu
i evo sad kad sem se vračal iz prosvjeda slušam na radiju da ministar poljoprivrede sere da dukat mlijeko nije kupil kad nisu mogli van, mogli su sve do jučer naveče, i danas su u 15 sati trebali iti skupljati mlijeko no međutim niti jedne cisterne nije bilo na vratima tak da nemru reči da im je zablokirano da nemru iči u otkup mlijeka, sad dalje neznam dali su izašli kad sem se vrnul doma moramo iti u štalu
Dukatove cisterne su vani.MLIJEKO se počelo pobirati
jel to sigurno????rayer:
evo ja sam tek danas dobio mljekarski list za veljaču ali u njemu nema na prezadnjoj stranicionaj izračun otkupne cijene mljeka za siječanj
Sigurno je rođo vozi noćnu negdje od križevaca a i moj me vozač zvao da dolazi ujutro po mlijeko.
Suosječamo se s Vama i s otkupnom cijenom mlijeka ali prosipati u šahtove to nema veze s pameću kada je danas narod gladan,kako kod nas u selu pozvali narod preko radio postaje i svako nekoliko litara pa ćak i 10-taka poneo kući,to je gesta,a ne radi snimanja prosipati mlijeko u kanalizaciju.Narod je željan pravog mlijeka,pa ako vam je teško i nemate kuda s njim podjelite narodu,više će Vas podržati u ispunjavanju Vašeg cilja.