• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lazi,lazi,lazi me... cijena mlijeka

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
sad budu lijepo natjerali radnike da se idu kačit s vama, jer budu im inače podijelili otkaze...i iz svega bude još i rata između seljaka i radnika...:madmana:

K

Ketty

Guest
Da, nažalost očito je tak. U svakom slučaju ak bumo već zlevali mleko onda bumo morali i mi zapaliti Agrostara i za BJ ili ZG... Vidjet ćemo što će biti...

L

lidija

Guest
Krivo si me shvatio. Ja nisam rekla da je cijena OK al mislim da ova blokada nije najbolji način za rješavanje problema. Isto tak mislim da bez intervencije države (u zakonskom smislu ne financijskom) teško bude se kaj rješilo. Duboko se nadam da bude pomaka čim prije...

Evo došao danas naš referent i rekao "mi idemo na godišnji i ovakva situacija će biti barem 3-4 dana....i što sad?? Gdje s mlijekom?Kad bi se nešto dogovorilo ne bi čovjeku bilo žao za taj gubitak ali nevjerujem da će se nešto riješiti. mi nemamo tako puno mlijeka, za dva dana 250-300 litara a kad to pomnožiš sa 3 to oko blizu 1.000,00 kuna i tako par dana pa si ti računaj...

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
mlijeko vozi doma nece ga uzimat jel sve sto prodje 48 sati,,ne uzimaju,,za dalje se nezna,,tak mi terenka kazala..:madmana:

mali gazda

Član
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
93
upravo saznali od referenta iz vindije da je za pola sata sastanak u vindiji u vezi sutrašnjih prosvjeda jer su zaprijetili da će blokirati sve mljekare rekao je da će nam se javiti poslije kad završi sastanak pa budemo znali na čemu smo

podravec :)

Član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
492
Evo došao danas naš referent i rekao "mi idemo na godišnji i ovakva situacija će biti barem 3-4 dana....i što sad?? Gdje s mlijekom?Kad bi se nešto dogovorilo ne bi čovjeku bilo žao za taj gubitak ali nevjerujem da će se nešto riješiti. mi nemamo tako puno mlijeka, za dva dana 250-300 litara a kad to pomnožiš sa 3 to oko blizu 1.000,00 kuna i tako par dana pa si ti računaj...

nemreš si množiti sa 3 ako su ti ponudili 2,3 i to retki budu imali

K

Ketty

Guest
Bolje i 2,3 nego prolijevati... A tu je i 0,50 kn premije kad tad...

podravec :)

Član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
492
Bolje i 2,3 nego prolijevati... A tu je i 0,50 kn premije kad tad...

premije su od države to se ne gledi, gledi se cena za koju nas jeb.. kak se njima oče, i dok god bude ljudi koji razmišljaju ko ti navek nas budu jeb... mi nebudemo mogli zilaziti na kraj a oni se budu bogateli

K

Ketty

Guest
Ovo znači da sve ostaje po starom a ovo mlijeko koje nisu pokupili prisiljeni smo rješiti da bi mogli iznova puniti laktofrize...

Na vrh