Z
zemlja
Guest
Posljednje uređivanje od moderatora:
moje krave su na pasi i zdravoj starinskoj prehrani i sta mi to znaci kad takav nemozes bit konkurentan na trzistu,vec sam u svojem dvoristi .Jedna stara, opet aktualna tema - MLIJEKO
Da trošim mlijeko i mliječne proizvode, uvijek bi prije dao 10kn za litru prirodnog mlijeka umjesto tvorničkog bučkuriša
Posebno ako se radi o životinjama koje vani pasu i nisu na kemijama
Ma za takvo bi dao i puno više
Siguran sam da bi svi dali 10kn za litru pravog mlijeka!
Zašto se seljaci smrzavaju na cesti zbog nekoliko lipa kada mogu organizirati zajedničku distribuciju i prodavati mlijeko po 10kn???!!!!
S kime od njih razgovarati o tome?
moje krave su na pasi i zdravoj starinskoj prehrani i sta mi to znaci kad takav nemozes bit konkurentan na trzistu,vec sam u svojem dvoristi .
Neznam o čemu vi pričate pa da stojite vani na punktu i prodajete svoje mljeko po 2kn naš čovjek bi rađe u trgovini opet kupovao ona prerađeno čast iznimkama ali ovdje se radi o poznatom hrvatskom jalu i ničem drugom shvatite to več jednom nemojte se sami pred sobom zavaravati ...........
Sanjajte, bio u njemu par puta, djelatnici profesionalni, upoznat sa cijelim sustavom ispitivanja
Međunarodni certifikati su rigorozni što se tiće kontrole ispitivanja i mogućeg varanja, a i FOSS aparati su kvaliteta broj 1
dali ste gledali Otvoreno večeras,ovo postaje preteško za slušati šta ovi prerađivači uspoređuju,dobro da nisu rekli koliko je jeftina proizvodnja sirovog mljeka u Brazilu,ali samo oni i oni i samo oni sve znadu a baš me zanima dali kod nas dolazi mljeko iz Amerike i dali ide u SLKM,da vide postotak GMOa ,strava izgleda da Hrvatski seljak bude morao posaditi za jednu kravu 1000 čhv marihuane pa se krave budu napušile i ne budu morale jesti ,bit če im dovoljna samo voda za proizvodnju mljeka:finga::finga:
a zasto nema ,jer drzava ima zakone koji to nedozvoljavaju ,a da sve pratis jednostavno je nemoguce,mozes 100 pravila postivat oni ce izmislit jos jedno.
evo ti iskaz sanitarnog inspektora citiram:nemozes bit tolko uredan da ti ja nebi nesto pronasal.
Postoji samo jedan problem - povjerenje
I jednostavno rješenje - internet
Ako imate pravi proizvod i zadobijete povjerenje, bez problema možete prodavati mlijeko po 10 ili više kuna
Nebi ga prodavali vani nego ONLINE i u 'boljim' trgovinama.
Dakle to je mlijeko a u trgovini je pofarbana voda koja se samo zove mlijeko
Nemojte brkati te dvije potpuno različite stvari!
Samo ljudi su danas lijeni i navikli kupovat pod broj jedan jeftina, a kao drugo sve na jednom mjestu u trgovačkim centrima, provuče karticu i to je to, zašto se u Kauflandu Konzumu Lidlu i sl. najbolje prodaje trajno mlijeko uvezeno iz Bosne, jer je jeftino, a za kvalitet niko i nepita ŽALOSNO
Mic po mic ONI će uništiti sva seoska gospodarstva, sve ovo je tek lagano zagrijavanje za ono što nam pripremaju
Velika većina nije ni čula za ovo: www.hzn.hr/pdf/codex_strateg.pdf
Poboljšanje komunikacije o Codexovom radu na meñunarodnoj i
nacionalnoj razini
Opis:
Razviti nove metode komunikacije kako bi se promicao rad Codexa na nacionalnoj i
meñunarodnoj razini. Razviti izravne i lako razumljive poruke o Codexu usmjerene
prema zainteresiranim stranama uključujući potrošače, s posebnim naglaskom na
visoke političke dužnosnike.
Trajanje:
Neprekidno
ovo mi je jedan od najboljih dijelova...-s posebnim naglaskom...