M
MOCO
Guest
ja se bojim za taj sudsku postupak, jer bit će vođen po pravilima naše sudske prakse
:butthead:
ja se bojim za taj sudsku postupak, jer bit će vođen po pravilima naše sudske prakse
Neznam koliko je to istina ali jučer priča jedan iz sela koji predaje mlijeko u Ledo da se govori o tome kako će cijena mlijeka još ići dolje...Je li to moguće??Ima tko kakvu informaciju??
ja sam čuo da može ići samo gore!! tako da nemoj više širit te laži sebi na štetu ako imaš imalo pameti!
budu si oni ,da nekažem šta,jer proizvodnja bude smanjena ogromno,veliki dio bude krave dao na klanje,evo u prosjeku tu kod naših vet. ide oko 10 kom tjedno,ovi koji nekako budu preživjeli budu smanjili ishranu jer bude slabo krme ovih jako mali dio velikih i oni budu jako teško se provukli .tako da bude manjak mljeka u dvoznamenkastom postotku,i nije tu samo laktalis ,i drugi prerađivači trebaju mljeko a od loše klase izvana ne budu mogli ni oni napraviti extra proizvod:finga::finga:
2,43 je rečemo, ali poslje ova 3 mj nam budu još smanjili jer je laktalisu cilj da mi propanemo i da gotove proizvode iz francuske vozi k nama.
neznam dal znate ali od "našeg" ministra poljoprivrede i od Fontane onog čelavca iz dukata žene su sestre to vam dosta govori o svemu
2,43 je rečemo, ali poslje ova 3 mj nam budu još smanjili jer je laktalisu cilj da mi propanemo i da gotove proizvode iz francuske vozi k nama.
neznam dal znate ali od "našeg" ministra poljoprivrede i od Fontane onog čelavca iz dukata žene su sestre to vam dosta govori o svemu