za sada je 5h, sada mi radi susjed s nekim imt (neznam koji model) bez kabine je i ja mislim da nije snažniji od 50ks
kazem da bi meni i takav bio dovoljan al ispod 90 ga ne kupujem, drugi dan bi i prikolicu zakačio (evo zime ce mi majstor ugraditi peć na drva, sada iman lož, boške imam sigurno 3,4h tako da evo zime se ide u bošku druge sam na drvima) na zimu potrosimo 3000l loža tako da bi i tu bila usteda kojih 15tisuca na godinu kada isplatim pec (stavlja se ona ja mislim da je rekao eletroliza od 25 000kn) i neću da se heben s traktorom na kojem skasu
jednostavno neželim da se poslije heben s nekim malim traktorom, pa makar taj veci nikad ne iskoristio kako treba, a računam da se nebi smia puno kvariti jer nebi kod mene radio previse, ipak je to malo zemlje al neću da se hebem negdje.
prikljucke imam od strica koji je bio prodao traktor (znam da je bio 55ks s prednjem vučom) i sada moram i vidjet dali ce mi to ici na taj, al i ko neide to prodam i kupim ono koje ce ici... do sada sam kupovao samo profi stvari i jos nisam pozalio pa...
...
za moj posao kad sam kupovao masine nudili su mi svakave koje ce me zadovoljavat, a kad sam pitao za one strogo profesionalne i koje odrađuju samo jedan posao rekli su nije to za mene, rekao sam idem ja do banke i ako mi da kredit zelim tu... i kupili dvije (kod 3x jeftinije jedna bi radilo i jedno i drugo) i ako bude posla ko do sada isplatit ce se mozda tek za 15-25g, al zato ono što ja napravim je besprijekorna kvaliteta koju ljudi prepoznaju i dolaze opet meni tako da ja mislim da ce se mozda smanjiti to i na 10g.
cudan jesam, al ja rintam po 10h na dan svaki dan i moje pare i znam da nitko nebi tako radio da jednu masinu ne isplati u 15g, al ja i moja familija ili radimo kvalitetno ili cu ici raditi nesto drugo za nekog drugog i bolit ce me k... kakvu god on politiku ima.
....
....
nakon svih tih gluposti koje sam napisao, ja sam čovjek koji sluša druge ako stvarno mislite da mi nije potreban đon, volio bi ako ste još uvijek zeljni pomoci da mi recete konkretnu marku te da ima 90ks

))