• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lovstvo

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Da ga vidiš kako je samo opremljen...:(think):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Sigurno na svakom ramenu nosi po jedan but od veprića :=:).
jedan moj, a jedan Savin ..... mada nekak mi se čini da je i Puknutom obečal jedan :icon_scratch:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
:icon_axe::icon_axe::icon_axe::icon_axe::icon_axe::icon_axe:

Bježi zeko!

Stigla je jesen.Prohladno je nedjeljno jutro.Dozvolila sam si danas malo više sna,godi mi nerad nakon svih onih dana ispunjenih poslom od jutra do sutra.Život je opet ugodan i lijep.Miran.Slušam cvrkut vrapčića kraj prozora.Brojim ih-jedan,dva-u daljini odgovor prijatelja.Cvrkut ptica i otkucaji sata na zidu.I tišina.
A onda glasovi.Ljudski.Sve više njih.Zatim lavež pasa.I onda pucanj.Pa mnogo pucnjeva.Vika.
Shvatila sam odmah-nije rat.Stigli lovci.Skupili se u hordu tu odmah na kraju moga vrta i krenuli hrabri dečki u borbenoj liniji vičući,gazeći i ubijajući sve pred sobom.Stignu opaliti i u nebo i u zemlju.
Bježi zeko!Sakriti se nemaš kamo.Dom će tvoj biti pregažen,a tijelo će se tvoje klatiti zavezano o pojas odvažnog lovca pokraj fazana i jarebice koji su spas prekasno potražili u zraku.Stigao ih je metak lovca bez dioptrije.Nemoj očekivati milost.Livadom tvojom ne prolaze ljudi,prolaze lovci.Neće te ubiti zbog toga što su gladni,njima treba tvoja glava da zadovolje sujetu i u svojim očima postanu veliki i važni.Oni to čine iz zadovoljstva.Ne opterečuje njih strah u tvojim očima,agonija dok zadnje kapi života istječu iz tebe.Ti si zeko,plijen.A oni su lovci.Lovci-ljudi,ljudi-Jude.Cijelu te zimu,dok nemaš-barem oni tako misle-što jesti-hrane,a onda te uhranjenog i tustog ubiju.Nemaju oni povjerenja u prirodu,ili su namjerno zaboravili da imaš dovoljno neprijatelja i iz zraka i na zemlji iz svoga svijeta.
Davno su nas u školi učili da ja hranidbeni lanac sudbinski povezan.Pojedeš li sve odjedanput,sutra ćeš skapati od gladi.Tako i tvoji prirodni neprijatelji,unište li te danas,sutra će nedostatak zalogaja uništiti njih.To je zakon prirode.I ja ga poštujem.Ne poštujem lovce,ne cijenim ih i ne vojim.Ne hrane iz zadovoljstva,ne ubijaju zbog gladi.Nemoj misliti zeko da te i ja baš uvijek volim.Tjednima sam kod kuće uzgajala presadnice lubenica i kupusa,posadila ih u polje,a ti si ih skoro sve pojeo.Pojma nemaš koliko sam bila ljuta u prvom trenutku,da si mi bio pri ruci,mogla bih te bila ubiti.A onda sam shvatila-nisi ti kriv.Da te nisu namjerno uzgojili i pustili u polje u prevelikom broju,ne bi ni šteta bila takva.Ali trebaju te za svoje zadovoljstvo,na moju štetu.Livadama i poljem gaze moje privatno vlasništvo progoneći tebe.
I zato se zeko ne plaši mene,ja ti nisam neprijatelj.Šta će ti neprijatelji,kada imaš takve prijatelje.I na kraju,ako se pitaš zbog čega ti sve ovo govorim,znaj-nisam deklarirana zaštitnica prirode,članica nikakvih udruga,niti skupina.Samo sam čovjek.

:icon_axe::icon_axe::icon_axe::icon_axe:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
sad znam zakaj sam moral jest gljive kod johabice...
...ona nebu skoro skuhala hazunfefer...:(giggle):

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
101
ovo čak i nisam mislil napisat, ali nakon ovakvog dana, moram malo kurit...

...dakle nađem se u društvu za ženom koja ima natpis na mjci "meat iz murder"... i ona u sličnom tonu ko johabica... stojički sam slušal i onda sam otprilike ovak povedal...

DA, ja puknem i odstelim životinju, ali i biljke su žive, kak ona može jesti salatu, prvo ju ubereš, možda i odrežeš s nožem, onda ju utapljaš u vodi, a ona je i dalje živa, onda joj sol, pa ulje, pa ocat na radnu mečeš, i onda ju, još uvjek živu, s svojim slatkim zubičima drobiš, ak ju to nije ubilo, onda želučana kiselina dokrajči posel...

I sad ko više pati životinja/divljačl ili ta biljčica?!

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Pa zar ti?????? Lovac? Sine Brute!!!!!!

jesam majko jesam :icon_rofl:

Da ga vidiš kako je samo opremljen...:(think):

Sigurno na svakom ramenu nosi po jedan but od veprića :=:).
jedan moj, a jedan Savin ..... mada nekak mi se čini da je i Puknutom obečal jedan :icon_scratch:

ja kome sam obećao to i držim ali dostavu još nisam obećao :). Jiće i piće na licu mjesta. Od 19.12. sam na raspolaganju.

I opet pitam imali ko lovac u blizini jastrebarskog,pa nije valjda da nema nikog.

Posljednje uređivanje od moderatora:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dadx;1063651[B kaže:
]ovo čak i nisam mislil napisat, ali nakon ovakvog dana, moram malo kurit...[/B]

Joj kak bih ja tebi voljela malo potkurit pod jaja.....:icon_mrgreen:

@sine Brute - i tebi. :(giggle):

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Dadx;1063651[B kaže:
]ovo čak i nisam mislil napisat, ali nakon ovakvog dana, moram malo kurit...[/B]

@sine Brute - i tebi. :(giggle):

nebi bilo zgoreg.makar kocku leda da se rashlade :(giggle):

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ja sam iz okolice Jastrebarskog al nisam lovac,ali bi si moral nabaviti neku pljucu jer kak stvari stoje da ostavim vrata otvorena srnjak bi valda došel k meni u sobu.:icon_eyes:

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
101

zahvaljujem se na ljepim željama, ali ak mora biti depilacija, onda rađe žilet:cool2:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
nemoj se trošiti,zovi mene da to riješimo sjedeći uz gemišt :)

Ak jeovo islo mene nema problema vina ima ima i rakije (upravo pecem) a srnjaka ak nije na vrtu bumo nasli u blizini.
Bas bi dobro dosel neki gulas.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
zahvaljujem se na ljepim željama, ali ak mora biti depilacija, onda rađe žilet:cool2:

Auuuuuuu.......- žilet u blizine one stvari....: :s: :icon_scratch::icon_scratch::icon_scratch:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A šta ćeš drugo ako više ne služi svrsi.:icon_cool:

Ma da,tak ti je i u mojem kraju - svi stari dečki koji nemaju šta,i svi oni koji više ne mogu,otišli u lovce.
Negdje se energija mora ispucati.....:eek::

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Mani se salate pređi na meso,vidjećeš kako je sve bolje. :cool2:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja bih rađe češće....
Zato mi muž ni lovac.:(hi)::icon_kidra:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
da je lovac bilo bi i žešće i češće,ovako ko cvijeće,samo kad procvijeta...:icon_e_biggrin:

Najnoviji postovi

Na vrh