Ma ne štekati,nego štelati.
Jel može malo više detalja šta se tiće štelanja..sutra je montaža..hvala unaprijed
Ma ne štekati,nego štelati.
Nemam ali ti mogu nabaviti.Kod nas je 1000din (8-9e) Mogu poruciti da stigne kod mene,pa da ti i to dam.Jedino koras doci po nju.Ja bi kupio onu njegovu originalnu...dali imas mozda i onaj deo gdje se kaci,sto stoji izmedju nosaca spanera?I dali ima ko za prodati produzetak kardana?
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Dobro odradjeno...dali ima ko za prodat taj produzetak kardana?
Savo nemam ja nikakav,kad sam kupovao traktor nije ni imao na sebi taj nastavak...nisam video,sta si ti odradijo,imas li kakvu fotku?Neznam dali bi se naslo u Rumi,ti si cesce od mene tamo!?Ako imaš stari puknuti bolje ti je da ga prepraviš onako kako sam ja uradio , onaj originalni je obično govance koje pukne pri prvom iznenađenju koje kad-tad mora da se desi.
Ventili ako se dobrio sjećam da idu na 0,25 ali nije to toliko ni bitan parametar za ove motore, oni rade i na 0,5 skoro bez razlike.
Ja ih lično stavljam na 0,20 , bolje se odražava efekat dekompresora na manjem zazoru.
Najverovatnije su ti dalu duze serafe sto spajaju korpu(ona tri dugacka) pa ti zapinju u zvono,to ti se desava samo kada stisnes kvacilo ili?Jer taj sam problem isto i ja imao,kad sam kupovao dijelove nisam imao kod sebe serafe kao uzorak,pa sam dobijo te duze,mislim da je razlika nekih dva centimetra....