Kaj moraju tu biti ti limiči?I ona dva vijka koji drže stabilno osovinu na kojoj se okreće centralni zupčanik su se bila otpustila iako imaju na sebi one limiće za osiguravanje
I vijci na bregastoj su imali limiće za osiguravanje ali su se ipak odvrnuli , izgleda da neko ko ga rsklapa prije mene to nije dovoljno dotegao
Po mojem to nije osiguranje za takve uvjete, a između ostalog ove današnje kad jednom stegneš i ponovo popustiš izgledaju ko obična pločica. Nema tu više elastikejel može i elastičnim prstenom (procjepana podloška)????
Ok, ali ako se otpuštaju neznači da mora biti tak.
Probuši glave i osiguraj žicom
otišao je u mjesto đelekovec.....
ltz 55,hm......neznam koliko je ks, al koliko vidim samo je moderniziran stari t40 i ništa više, t40 ima 55ks, a ovaj ima mislim 70ks motor i rotacionu pumpu, dok t40 ima klipnu......savo će to već bolje objasniti.....
traktor kaže da je kupio u selu kod vinkovaca, stari jankovci.....prošle godine......
zašto sam prodao berač......jer sam prodao i rusa mtz 82, pa ga nisam imao s čime vući.....uzeo bi jednoredni, vjerojatno zmaj, želja je 214, onaj niski, oznaka je R valjda......a sve ovisi s koliko budem novčića raspolagao, al zadovoljio bi se i sa 212, pa bi prepravio koš na hidrauliku, jer klip imam od kiperice, a dosta su povoljniji, a sve isto, razlika samo u košu......
Pozdrav ljudi!
vlasnik sam rusa t-40 pa me zanima gdje u hr ili u madarskoj mogu kupiti dijelove masine posto bi radio generalku!
Pozdrav ljudi!
vlasnik sam rusa t-40 pa me zanima gdje u hr ili u madarskoj mogu kupiti dijelove masine posto bi radio generalku!