Jučer smo prepolovili našegT40...mislio sam da je lamela, ali otišo je ležaj na zamajcu,druk ležaj je malo dobio pa i njega mijenjamo i ona tri vijka na korpi na onim capama,malo se pojeli navoji..i ona velika matica na spojničkoj osovini se bila odšarafila i na njoj malo navoji dobili na početku..
moram to sutra u gibnju naručit. lamelu isto ubacujemo novu iako je ova što smo izvadili dosta u dobrom stanju...imao sam rezervnu sa novim oblogama pa sam ju samo upreso i eto nove :icon_super:....kaže majstor da ove nove iz gibnja više nisu nešto pouzdane.....
ovim putem pozdrav majstoru Anti, stvarno je doktor za sve traktore,a za našeg t40 kaže da je to super stroj al da ih ne voli radit ni njih ni male vladimirce (a oću ga nagovorit da nam osposobi prednju vuču,,nije da ne mogu bez nje al volim da je cakumpakum...--nisam ga nikad ni vozio sa prednjom)),,,,jer se pun ***** toga mora rašarafat da nešt zamjeniš..vidim i sam....šarafa cijelo čudo,,gedora 14 čuda radi:icon_super: treba to sad posastavljat kad stignu ležajevi i vijci u utorak.. možda stavim koju sliku :drink: