Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,244
Onda je to za dvoradni cilindar. Recimo pomicanje malčera koji ima hidraulični cilindar na sebi ili neki slabiji kalač!
Obrati pažnju na nosače motora koji se vežu na šasiju,oni su jako bitni,ako nisu dobro podešeni,zvono lako pukne ponovo,Evo danas konačno sam zamenio zvono na svom stroju evo par slikica
Ma može,nisam baš nešto aktivan na forumu u zadnje vrijeme,al ok,budem vas popratio malo😁😁😁,Pa gdje si do sad, čovjek bi mjesec dana čekao dok se ti javiš.morat ćemo nešto popit u to ime neku vodku da budemo u stilu😁😁
Ajde ajde,trebaju nam majstori koji znaju ruseve u dušu, poput tebe i savorisa.ja nemam više t 40 ali sam svašta radio na njemu pa volim podjelit iskustvo.👍👍Ma može,nisam baš nešto aktivan na forumu u zadnje vrijeme,al ok,budem vas popratio malo
Zvuči kao dobar vic😂😂😂,sve je moguće u današnje vrijeme.Imao sam nedavno zanimljiv "kvar"na jednom rusu,počeo terat ulje na auspuh,onako i dimi kad se ugrije,a reko ništa idemo skinuti granu ispuha pa ćemo vidjet,kad ja skino granu,kanali suhi ko barut nema trunke masnog,drž nedaj,drž nedaj,kad ja zavirih u auspuh a neka životinja unjela komad slanine,one kože u auspuh,a gromati šta sve neću doživit🙃🙃🙃