Dobar dan! Ovako zanima me sta bi moglo bit sa rusom t40 kupio sam novu bosch pumpu nove glave znaci radio generalku mjenjao stubline karike klipove i sad kad sam sklopio traktor mi stalno dimii kad mu dam pun gas on dimi crni i bijeli dim mjesano a kad ga malo opteretim stalno baca crni dim sve sam probao vise neznam dali se jos nekom to desavalo treba mi svajet podhitno... hvala unaprijed
Pozdrav svima. imam ltz 55 (na žalost, 2 komada). kod jednog mi je problem da ne mota dovoljno u desnu stranu. volan je lak, provjeravao sam u boci ulja kad namotam da vraća ulje nesmanjenim mlazom. jednom sam skinuo poklopac na stubu, sa gornje strane. i primjetio sam da ovi zubci uopšte nisu primaknuti jedni drugima, kao na ovoj trećoj slici. kako da to otklonim?
Gumice se nalaze na broju 17 i idu tri gumice,dve u kvadratnom obliku i jzmeđu njih okrugla,na sredini osovine isto tako ali ne vidim dali je označeno brojem.
Zubci nisu primaknuti zato što su potrošeni i raskovani.Pozdrav svima. imam ltz 55 (na žalost, 2 komada). kod jednog mi je problem da ne mota dovoljno u desnu stranu. volan je lak, provjeravao sam u boci ulja kad namotam da vraća ulje nesmanjenim mlazom. jednom sam skinuo poklopac na stubu, sa gornje strane. i primjetio sam da ovi zubci uopšte nisu primaknuti jedni drugima, kao na ovoj trećoj slici. kako da to otklonim?