• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ltz t-40

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,248
Zna se desiti da i opruge izgube elastičnost tj. snagu.

jocavošanovac

Novi član
Tu od
29 Sij 2025
Poruka
1
Pozdrav,
Linijska pumpa visokog pritiska ispušta naftu na cevčicu za višak ulja. Pumpu sam skinuo i poslao kod majstora u N. Sad, istu sam dobio nazad i montirao, problem je isti i dalje ispusta naftu na navedenu cevčicu. Do sada sam promenio 2 AC pumpe i danas naručio treću zato što majstor -bošista tvrdi da je pumpa visokog pritiska potpuno ispravna i da AC pumpa ne valja. Danas stavljam novu AC pumpu pa Vas dalje obaveštavam. Ako neko ima slučna iskustva neka odgovori. Pozdrav

Radi se o traktoru t40. i pumpa je linijska

rusto

Novi član
Tu od
9 Stu 2020
Poruka
17
Ako može mala pomoć ljudi, na ltz 55 sam mijenjao onaj debeli lajtung sto ide na hidrauličnu pumpu, nakon zamjene ruke hidraulike više ne reagiraju, kako najlaķše izbaciti zrak iz sistema?

Na vrh