@salel @asestic Hvala.
Zanima me je li sortna karakteristika da kad se pojede lubenica da tjera na malu nuždu ili je to do vrste gnojidbe i slično. Eto ako netko zna ja bi moliom da mi to odgovori. Hvala
Ne bi se složio prijatelju sa tobom. Neke lubenice izrazito tjeraju na malu nužda i takve me zanimaju. U Boboti sam prošle godine jeo takvu lubenicu, to je strah. Kad sam došao poslije mjesec dana kod istog proizvođača nije to bilo to. Ne znam jel to do sviježe lubenice? Znate one lubenice kad se najedeš, pa ti teško, napiri te.
:rolleyess:artyman::finga::fingaa normalno kad si prije lubenice maznio gajbu piva,ladnog,pa sad lubenica kriva
Ja ti govorim iz svog iskustva jer ih ja proizvodim i uvijek jedem svježe i ne može bez pišanja a sadim sorte Nirit seeds imaš ih na www.virginia.rs
Pozdrav!
Vjerujem da imaš kvalitet, ali nisam se slagao sa količinom pojedene lubenice i nužda Mene neke napire, budeš težak i podriguje ti se. A ova što mi se sviđa si poletan, pune enrgije i trčiš na toalet Noću se čak budiš. Budem probao razne pa ću izanalizirati Hvala svakako!
Imao sam takav slučaj i skužio sam da se to pucanje javlja onda kada su mi kontejneri lubenice bile na jarkom suncu,e kad sam malo zasjenio to se više nije događalo. Pozz.Ljudi molim za pomoć. Kako se zove ovo kod lubenice? Jel to poleganje rasade ili?
Ova deblja nema to.
Hvala
izgleda da nisam zezno dinje, super su, dosta brzo rastu,nego imam pitanje ,dva reda sam pokrio agrilom,super se razvijaju,sad neznam kad skinuti agril,prijatelj mi je rekao kad počnu cvjetati, sad gledam biljke su još relativno male ali poneka ima cvijet dali treba skinuti agril ili da još sačekam da se razrastu i posve iscvatu,i još jedno pitanje čime špricati protiv plamenjače i kako često
sadim krastavce kornišone a lubenice i dinje probno,
uzeo sam hibrid i sad me zanima šta činit ?
Netko kaže trgaj zaperke netko nemoj .
Koga da slušam ?