• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lubenica i dinja

• Temu pokrenuo marijogrgic
  • Datum prvog posta

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,027
folija pali sigurno, i manja je potreba za navodnjavanjem...ostalo po volji, ali je radno intenzivnije.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,862
Kako ide u zadnje vrijeme s lubenicom, planiramo posaditi 2000 sadnica? Navodnjavanje, malč folija, jedino prodaja, gdje prodajete i po kojoj cijeni je išla lubenica prošle godine?

Posljednje uređivanje:

JamesDouglas

Član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
37
Htio bi saditi dinje i Lubenice. Da li uspijevaju u Zagrebu ili to može ići samo u primorskim krajevima?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,220
Uspjevaju i sjevernije...ja sam iz Medjimurja i imao sam ih pred nekuh 4-5g...10-11kg tezine i slatke...imat cu ih i ove godine...

Neretva

Član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
69
kad su sadene? Moje otprilike iste kao kod @mtd001 berba negdje u 8mj...
13 04 u tunele prekrivena agrilom

kalemljene na tikvu, 0.75e komad 1000 sam posadio, agril 1.5km 220e osnovna gnojidba 300e instalacija kap po kap 200e, do berbe oko 2000e uloga, površina 0.3hektara,navodnjavam iz neretve, skup sport ali ako dobro odradiš i vrijeme te posluži prvom berbom vratiš uloženo I zaradiš(ako cijena bude 0.40 a nije loše ni 0.30e ako je dobar prinos

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,220
E to mene muci. Ne mogu vise nabaviti kalemljene na tikvu...imao covjeka koji ih nabavljao od dolje i nazalost umro i sad nemogu vise nigdje nabaviti...jel bi bilo moguce to postom poslati?

Neretva

Član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
69
Sad je kasno, sigurno je moguće, prodaju jagodu tu kod vas, pa kad stigne paleta jagoda može s njom doći i sadnice lubenica, mislim da opg popović prodaje jagode u Čakovcu, Varaždinu

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,220
Ma jasno mi je da je kasno za ovu godinu...sad sam posadio obicne flance iz sjemena...ali za slijedecu bi svakako bio zainteresiran..jel to opg od dolje? Sto prodaje jagode na standovima? Otici cu svakako se raspitat...uopce mi nije palo na pamet...hvala na savjetu...

Neretva

Član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
69
Da ima standove, mandarine zimi a u 4 i 5mjesecu jagode prodaje OPG Popović

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,148
llmb0611 zašto ne kalemiš lubenicu sam? Pogledaj videe o kalemljenju i probaj. Za početak ne moraš imati 100 posto prijem kalema.

Najnoviji postovi

Na vrh