B
BAGERISTA
Guest
Ima dosta trave koliko se vidi,,,bit če bala,,,ovdje kod nas katastrofa,,,,totalno sr.....nje,niš sena,,jako malo,,,punoi pokosiš,,,a malo na kupu..
., ej bećarine! ...
., lip VAM pozdrav, svako dobro želim u velikom delu košnje i spremanja krme za blago!, fala za dobar filmić!, dela se, dela punom parom., a koliko se vidi?, krma - trava solidno izgljeda.-
., aj Bog!, moji bećari, čitamo se., sretno VAM sa delom.-
Vidin ja krca se pijesak ko profesionalci,,,,a traktorić, čeka za pokret pun snage,,,,a i dobro ga ti krcaš,,,nema milosti..
Još uvijek kosiš,,ili su to stare slike,,,,ovdje kod nas tri kapi palo,,,nema niš trave,,ni u parku akamoli na njivi........
Ne krcam ga ja, to ga brat krca :evil:. Ja i Aco 93 smo vozili pijesak, ja sa Labinprogresom a on sa TV - om tako da smo se samo izmjenjivali pa nema slika od TV - a .
Ne kosimo, to su stare slike . Sljedeći tjedan bi trebali početi kositi otavu, ako bude dobro vrijeme :fball:.
Odlična spravica je ova lopata , super se radi.
A da nije bilo ovo malo pretežko za Labinca? :roll:
Šteta što nis još Aca uslikal.
Nemoj se ljutit,,:?,samo sam pita,,artyman:,a ova košnja je dušu dala........
Ča se srdiš na brata,,,jer on krca..:scratch
Desantna,,,vozila.......:weedman:,,prejaki su,,,i to još kad zajedno lome po njivi,,ima da se dimi iza.....
Reci,,,koji je bolji,,i lakši za delat,,,,vijerovatno su i različiti u brzinama....:shock: