• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Markec ukratko..

G

GROF

Guest
., lip pozdrav bećarima! ...

Dobro pretpostavljaš:tractor: mislil sam i sebi uz put narućiti, ali niš od posla.

., fala TI Turopolec ča si mislil na mene - čitaj ukrasnu pločicu za prikoličicu od kultivatora!., evo, samo da se pofalim, naručena je nekakova plastična, trebala bi doć sada - jutra u pondiljak., svim javim kakova je??? ...

., Markec moj!, vidim da se naveliko kupujedu sitnice za i oko traktora tome!., bravo!, ča TI mogu drugo reć ili pisat?., heheheee, naravno samo uz DOBRODOŠLICU! ... :(bear): ...

., lip pozdrav!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...

T

Todi

Guest
Lijep pozdrav

Dobro došao i lijep ti pozdrav :(clap)::icon_pidu:

B

BAGERISTA

Guest
Predobri,:icon_pray:,,za u kuteve a, današnje vrime sve više,,,hebenih vida koje stave ,na mista ko da neče nikad trebat skidat...

G

GROF

Guest
., lip pozdrav prijatelju! ...

., dragi moj prijatelju Markec! ... :icon_syda: ...

., neznam ča da TI napišem?, jednostavno si me ostavil bez teksta, moje malo, plavo srce, kucalo je jače i više nego ovo ovde, malo i crveno??? ...
., lipo fala na DAROVIMA!, ja sam bil sretan ko malo dite jutros kad sam došal kući; 04:20 sati., od mamurluka nis sve ni vidil ča si daroval?, kad sam počel vadit iz mog poršeja?, tek sam onda vidil sve ONO darovano ča mi treba?., probudil se tek iza 13:00 sati, čak su i moje cure bile sretne! ... ., fala, fala TI ko bratu! ...
., fala ča si došal na "okupljanje", fala za donešene delicije, TI si stvarno pažljiv, pronicljiv, izvoran, orginalan, mlad čovik spreman na sve!, iliti RODJEN SPREMAN! ...

., moram TI pofalit alat, svakako i ona kolica za spremanje istoga, takova kolica moram i sebi nabavit čim bude kakovi novčića, taman ono malo alatki ča imam?, stane mi u nji i vozi miško.- ...

., l.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...

., p.s., jednostavno si me punooo zadužil, sada moram smislit kako da se malo odužim?, napravim neki balans? - revanš? ...

Posljednje uređivanje:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
O dugu..

Grofe!

Nemoj ni razmišljati o vraćanju nečega čega nema! Kao da se nije ni dogodilo..

Kad bude prilike, vidjet' ćemo što se može još uraditi..:icon_thumright:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kola

Budući da mi otac ima viška vremena, a sve u svrhu da meni ne skače po glavi, primio se svojih dječačkih snova... Ionako je sav naboran i proćelav kao malo dijete..:(rofl): Pokojni djed je bio kolar, a tata je ponekad radio s njim..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,za ovo treba imat znaja,,,volje i ljubavi prema delu,....
Ovo se rijetko vidi danas..

T

Todi

Guest
svaka čast na ovome, ovo bogme vrijedi sve pohvale na trudu i znanju:icon_pray::icon_pray:

zamisli samo, da ja svoj dvojac provozam po kvartu u ovim kolima :icon_e_surprised::icon_e_surprised: :(y)::(clap):

B

BAGERISTA

Guest
Bila bi to dobitna konbinacija,,,,,,a ne s novim:tractor:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kola

Hvala na komentarima!

Vidjet' ćemo kad budu gotova. Još se nije izjasnio što će s njima, ali pretpostavljam da bude nekog kiča u svemu tome:8):
Prekjučer je još jedna poluprikolica za bicikl, koja sam napravio još prije deset godina, završila kod susjedovih klinaca. Jučer su došli da im moj stari navari i rudo na bicikl..:icon_e_biggrin:

G

GROF

Guest
Re: Kola!, lipota i divota! ...

Budući da mi otac ima viška vremena, a sve u svrhu da meni ne skače po glavi, primio se svojih dječačkih snova... Ionako je sav naboran i proćelav kao malo dijete..:(rofl): Pokojni djed je bio kolar, a tata je ponekad radio s njim..

http://imageshack.us/photo/my-images/90/dsc3079e.jpg/

., prijatelju moj Markec!, lipota i divota nečega ča nemore baš svaki stvorit - napravit, ča pisat - reć?, zlatne ruke oca tvog!, ovakova "kola" sam imal ko dite, napravil mi je moj ded za jigru - igranje!... ., odma se sitim mladosti ka je bila divna! ...

., l.p., tebi i tvojima, radujem se skorom vidjenju!, Bog! ...

B

BAGERISTA

Guest
E ,,,,još da se vidi gotove,ča ne sumnjam da neče bit kaji nove,ma ča nove,još i bolje...:(happy):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@markec kola izgledaju savrseno svaka cast majstoru:icon_pray::icon_pray:

B

bosniahos

Guest
Dakako stvarno lijepo za vidit.Neče li neko dignut graju a sve u stilu brige o životinjama ako upregneš neko poveče pseto.

T

Todi

Guest
Pozdrav prijatelju,
rad i trud ocjenjujem ocjenom 5+, svaka čast na uloženom znanju i trudu za tako nešto,:(handshake)::icon_pray::icon_pray:

P.S.oprosti na rano jutarnjem buđenju i veliki pozdrav tati :(call)::eek::

LP
Todi

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Super su kola ispala,sad od geca zemes 2 koze i deri po selu,kad sam kod sela kad vam vise budu asvaltirali cestu ovo je sad uzas,kola bi skakala ko na trambolinu.

Najnoviji postovi

Na vrh