• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Markec ukratko..

B

bosniahos

Guest
Markec,labrador je pasmina koja spada u skupinu retrivera-donosača.

B

BAGERISTA

Guest
Aaaa vidiga,,,nema greške,,ima da laje,,kaji veliki:(nod)::(nod):

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Neznam jeste znali da je labrador jedini pas nasvijetu koji ima plivace kozice i naziva se jos vodeni pas i obozava vodu i krebe se puno brze i bolje od drugih pasa,pa cak i roni pod vodu i vadi predmete.

B

bosniahos

Guest
haha dobar si ondak moj mešanac koji ima isto tako opne između noktiju bi moral to voljet a nebih ga dobil u vodu ni za dvi velike kosti.Inače večina domačih životinja su dobri plivači,i ako nisu imali neku traumu iz mladosti vezanu uz vodu lahko ulaze u vodu.
Labrador je dobar kučepazitelj,brine se za dicu a što se tiče lova,na patke i ine plivarice nezaminjiv.

B

BAGERISTA

Guest
Neznam jeste znali da je labrador jedini pas nasvijetu koji ima plivace kozice i naziva se jos vodeni pas i obozava vodu i krebe se puno brze i bolje od drugih pasa,pa cak i roni pod vodu i vadi predmete.

Ima sam ja psa koji je za more,i ima ko patka zatvoreno među prstima,i duplu dlaku,,,,TERANOVA,,NEWFOUNDLER,....nažalost je uginuo,,,ali smo u potrazi za novim...ako nađem uzet ču istog... jer smo bili prezadovoljni s njim...

aued8p.jpg

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
@bagerista prekrasan je bil,steta ga je.
Moj njemacki ovcar je 14god i morat cu ga uskoro uspavat jer se vec tesko krece i ne cuje vire.:icon_e_sad:
Dobit cu cistokrvnog retrivera.

@bosniahos svi psi imaju kozice izmedu prstiju i znaju dobro plivat al cistokrvni labrador po genima obozava vodu i ima tu kozicu nekak preklopljenu i kad pliva ona se siri al za kucu i jecu su super,al opet sve ovisi kak je dresiran....

B

BAGERISTA

Guest
@bagerista prekrasan je bil,steta ga je.
Moj njemacki ovcar je 14god i morat cu ga uskoro uspavat jer se vec tesko krece i ne cuje vire.:icon_e_sad:
Dobit cu cistokrvnog retrivera.

..

ma bija je odličan,,,,85kg,,,,a za dicu ko beba.,,....nema,,,,a čuvar za oko kuče mrak,,..
Sijetim se kad su svako jutro krali susjedu kruh za kokoše koje je nosija doma,,,,,:(nod)::icon_rofl::icon_rofl:

Ovo je moj frendić...

Uploaded with ImageShack.us
Ljep je,jel to lovački,....ili??

B

BAGERISTA

Guest
Vidi šofera,,,,A da vas zaustave,,,ko je vozija,,samo pokažeš na njega on je,,,,,heehehhehehehee šala,,naravno..

Ljep je ljep...:(smirk)::(smirk)::(smirk):

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Već me bio spasio dva puta kod kontrole prometa.. A da ne pričam da ga je svaka žena na moru pogladila..:(nod):

B

BAGERISTA

Guest
Nači radite ,,,usklađeno,,onm dobije veču porciju,,,a i sredi ti žensku osobu,,,:(nod)::(nod): dobri ste...hehehhehehe..
Nema baš ste par,,,ali nema nasmijem se od gušta kad vidim sliku za volanom...

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Jest, beagle..
Ovaj put mi se doslovce popeo na glavu, kad smo išli na more.. Imao je cca 4 mjeseca..
Vidi šofera,,,,A da vas zaustave,,,ko je vozija,,samo pokažeš na njega on je
Jedan naš vozač kamiona ima za suvozača Jack Russell terijera. Brine se o svemu: provjerava gume i udara "štambilj" na njih, legne sastrane i nadgledava utovar/istovar, čak i dolazi sa fasciklom na šalter po papire :icon_rofl: :icon_rofl::icon_rofl:
Svaki put ga počastimo sa Pedigree keksićima kak nam je sladak :icon_biggrin:
Otvorio je oči i po prvi put vidio svijet..
Joooj kako su slatki tako mali :(clap):
Samo da takvi ostanu i ne narastu :(

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kao što kaže Seljačić: puno truda, vremena i ljubavi treba za takve rezultate s psima..

Jack mi je bio želja jednom, ali novac nije dopustio..

B

BAGERISTA

Guest
Da slatki,ma vidi ga nema ko malo veča pahuljica...:eek:::eek:::icon_super:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Prije Bumbar nego pahuljica..:icon_mrgreen:

Nema ni mjesec dana, a raste svakodnevno. Siromak se ne može odlučiti iz kojega vimena da sisa, pa posisa sve..:(giggle):

B

BAGERISTA

Guest
Da teško mu je,,,,,:icon_mrgreen:,vidi se na njemu da je zapačen...:icon_eek:,,,,a i da malo mljeka ima..:(shake):
Ahahhahaha sad sam se nasmija do suza,,,,,,,nezna di da sisa,,,pa pojede sve......:(giggle)::icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen:

Osta ti je samo taj,koliko če rest:icon_eek:,dođu veliki..

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Tako je odlučeno u bakinom domaćinstvu, ovaj je rezerviran za ić ča kad prestane sisat..

Najnoviji postovi

Na vrh