• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Masina za sadnju sadnica

B

Beshla

Guest
Na internetu nisam nasao proizvodjaca ili zastupnika masina za sadnju drvenastih sadnica u Srbiji, Hrvatskoj ili Sloveniji. Da li neko od vas zna nesto vise? Molim za kontakt, link, tel...
 

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,286
Misliš na mašine kao one za sadnju vinove loze??
 
B

BAGERISTA

Guest
Ili ti ga brajde...daj ko imaš stavi kakovu da se vidi..
 
B

BAGERISTA

Guest
Jednom, sam vidija uživo,,,kako dela,,,malo je drukčija od ove,,,,ali milina za delat..:p
 

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,286
Ova sa videa bi mogla da sadi i bilo koju drugu mladu sadnicu i ne vjerujem da ta može koštati puno.
 
B

BAGERISTA

Guest
Pp meni je moguče sadit,,,,i veče stabljike,,nači možda,,,,ali čitaj možda ulike(masline),,,ili nešto drugo,,jer vidim da u visinu nema problema ,,nebi trebalo niš smetat...
A za uliku je možda plitko,,,,ali pitanje je kako je spremljena zemlja,,,i koliko duboko more poj..
 

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,286
Bi moglo i masline, ali bi trebalo biti izoreno bar 80cm. Maslina se sadi jednom zauvijek. Ako se ne može duboko orati, onda bagerom kopati rupe. Taj stroj je po meni dobar za stabljike vrlo niskog rasta.
 
B

BAGERISTA

Guest
Slažem se,,,,,,
A uvezi same sadnje masline,,,,,sadija i ja oko stoitinjak komada,,,tako da možda budem za sebe,,jer kod mene ne uspijevaju,,,pa idem zajedno s jednim starijim čovijekom,,,,ali otom-potom..
 

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,286
Sadi jednu-dvije na parcelu koja te zanima, pričekaj 2-3 godine i vidjet češ dali se tamo isplati stavit. Prati stari ljude. Ako vidiš u blizini stare stabla maslina, nečeš pogriješiti, sadi odmah.
 
B

BAGERISTA

Guest
Tako nekako sam i razmišlja.....
Di nema stare masline,,,,ne triba je ni ič sadit,,..:supris:
 

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,286
A i ti imaš bager, 100 rupa odradiš u par sati....ako nema starih maslina, treba napraviti onaj pokus. Jedan moj kolega se zajebo da je išao odmah posaditi 200 komada. Ostalo ih je samo 15. Sve se posušilo od hladnoće.
 
B

BAGERISTA

Guest
Ima sam bager,za ovih sto sam sam kopa,,i samo tri su se osušile,,,ostalo jo grom......,,,ali nije problem rupama,,,več da se riješi,,,da znam na čemu sam,,,inače ništa od sadnje,,,,jer nikad neznaš kome more zavrtit,,,,riješimo papirno,,,i fala lipa,,,čist račun duga ljubav..:partyman:
s čovikon sam u odličnim odnosima,,,,,ali zeta slabo poznam,,,pa rekal kazala,,,ne prolazi više..
 

Najnoviji postovi

Na vrh