• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 294 S

• Temu pokrenuo PeTaR4444
  • Datum prvog posta

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
sta te tocno zanima?
pitaj pa se mozda netko i nadje s nekim odgovorom..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ovi brojevi bez sastrane dijela gdje pise sta je sta mu nece bas puno pomoc.
ne mislis li ;)
daj mu cijeli link pa nek proucava..

Nede324

Član
Tu od
19 Sij 2012
Poruka
94
Zanima me ako moze sa slikom kako izgleda mjesto gdje stoji akumulator jer u nas traktoru imamo nekakvo prazno mjesto pa stalno leta akumulator .
ako mozda imate slike zadnjeg stakla,da li znate nekog za povoljne prednje felge za njega ima 5 rupa.
sliku blatobrana gdje se tocno stavljaju....

Nede324

Član
Tu od
19 Sij 2012
Poruka
94
i mozda ako znate onu rucicu za paljenje priključaka pokraj sica(balarice,cisterne,..). gdje ima nabavit bas orginal.

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
obrisao sam jednom otvorrenu temu,jer tema o tom istom traktoru je 5 tema ispod,samo malo treba pogledat,pošto vidim da ste se raspisali,da sad ne brišem,teme su spojene,pa nastavite tu...

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194
nisu dijelovi ko u masseya

Evo ja neke djelove koje sam kupi uhttp://www.kvaranta.hr/index.html rečeno mi je da su
kao massey 294 s.Prijatelj godinama unazad bija je u tvornici landini i na liniji bili se i landini i massey samo druga boje karoserije.

tomislav.m.

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
68
pozz,drustvo.ja nisam bas cesto pa neznam dali na dobro mjesto pisem.imam ja katalog za masseya pa ako kako mogu pomoci.imam za sve modele

Nede324

Član
Tu od
19 Sij 2012
Poruka
94
Evo posto ne mogu nac okvir za zadnje staklo, probat cu napravit sam okvir, pa bih molio nekoga tko posjeduje ovaj traktor da mi poslika staklo otvoreno i zatvoreno te dimenzije stakla i amortizera.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Evo posto ne mogu nac okvir za zadnje staklo, probat cu napravit sam okvir, pa bih molio nekoga tko posjeduje ovaj traktor da mi poslika staklo otvoreno i zatvoreno te dimenzije stakla i amortizera.

Prvo si kupi original zadnje staklo za tu kabinu pa prema staklu napraviš okvir.

Na vrh