vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ako popravis lupanjem po ploči onda je negdje loš spoj ..
Ja nebi mislil ni tražil čarobnim stapicem gde je loš spoj ili nekaj drugo.Da ali ja mislim da je do osiguraca ili releja onda uopce ne bi radilo, a to se desava povremeno.
Kod mene sad sporo diže
Stara hidraulika🤭povrat je slobodnim padom.
jedan VRF..ugradi ga kod cilindra na kosiJednoradni je cilindar, a ja na traktoru imam samo dva para dvosmjernih izvoda i to je malo problem, ali onda stekam u donju spojnicu pa kroz gornju onda samo pretace ulje u donju kad spustam kosu
Pozdrav po meni nije ni akumulator ni anlaser nego gorivo,primjer veselo ti zavrti jel ima goriva i sam kaj ne zapali o onda se valjda smanji tak dovod i zato slabije vrti…Muke po alnaseru traju već neko vrijeme,ali sad me počelo izluđivati.
2 kruga vrti brzo i onda uspori drastično,tako da je nemoguće upaliti traktor.
Reko idem napunit aku,i onda je stvar ista.
Poludio sam i kupio 140ah aku,i danas ujutro nemrem upaliti.
Najzanimljivije je što kada spojim klemama na drugi aku(sa auta npr),ništa se bolje ne događa.
Prije 2 god kad mi je krepao aku,spojio klemama na auto,alnaser je vrtio ko lud.
I odjednom je prestalo tako veselo vrtiti.
Odnesao alnaser majstoru,rekao je da nije bio loš,ali je promijenio ĉetkice i ležajeve jer ga je raskopao pa da promijeni svejedno.
Ništa se nije poboljšalo.
Kada je toplo,pali bez brige,sada kad je zahladilo,treba mu 2-3 kruga više da sastavi,ali onda alnaser presporo vrti.
Još kablove mislim promijeniti,kupljeni su al ih nisam stigao zamijeniti.
Može kakav savjet?