• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 3080

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,970
Samo gas, nije traktor space shuttle. Moje znanje o struji je da znam da ima + i -
U par dana sam imao dva problema, nitko nije htio doc u sred žetve pa sam sam skinio oplate ocistio, sve pregledao. Sljedio zice od izgorjelih osiguraca i nasao kvarove. Zamjenio lose i popravio

20230707_111514.jpg
1000010259.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,328
Tako je, samo naprijed, nije ovaj traktor svemirski brod...

(Osim ako malo je :unsure:, zapravo ja ne znam kaj Al i Google misle o prirodi ovoga kvara...)

Prije šest godina, u veljači, je na t-portalu bio jedan članak, o američkim farmerima koji sve više kupuju i europske traktore, stare 30-40 godina, samo zato jer te još mogu relativno brzo i jednostavno popraviti.
Pohlepa proizvođača novih traktora je iste pretvorila u svemirske brodove, za čiji servis i/ili popravak trebaju čekati tjednima i mjesecima, a sami si ne mogu popraviti ništa...

Zato samo Vi kupujte traktore "ala svemirske brodove", bez obljižnjih i dostupnih servisa, pa dok Vam stanu, bez vidljivog razloga "idite za žicama", i nastojte ne zalutati u traktorskim novim kao začaranim kutijicama, u koje istovremeno ulazi i izlazi više desetska žica... možda baš tada ispustite i koju suzu, za prastarim Fergusonom koji Vam je pomogao zaraditi taj najnoviji svemirski traktor, a mogli ste ga servisirati s batom, ključem 13 i 17, uz kantu 10 lit ulja.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,363
Tako je, samo naprijed, nije ovaj traktor svemirski brod...

(Osim ako malo je :unsure:, zapravo ja ne znam kaj Al i Google misle o prirodi ovoga kvara...)

Prije šest godina, u veljači, je na t-portalu bio jedan članak, o američkim farmerima koji sve više kupuju i europske traktore, stare 30-40 godina, samo zato jer te još mogu relativno brzo i jednostavno popraviti.
Pohlepa proizvođača novih traktora je iste pretvorila u svemirske brodove, za čiji servis i/ili popravak trebaju čekati tjednima i mjesecima, a sami si ne mogu popraviti ništa...

Zato samo Vi kupujte traktore "ala svemirske brodove", bez obljižnjih i dostupnih servisa, pa dok Vam stanu, bez vidljivog razloga "idite za žicama", i nastojte ne zalutati u traktorskim novim kao začaranim kutijicama, u koje istovremeno ulazi i izlazi više desetska žica... možda baš tada ispustite i koju suzu, za prastarim Fergusonom koji Vam je pomogao zaraditi taj najnoviji svemirski traktor, a mogli ste ga servisirati s batom, ključem 13 i 17, uz kantu 10 lit ulja.
Nešto slično sam prije koju godinu napisao za motorku da mi je draze da je karburator sa diznama na vijke nego elektronika, tad sam dobio more kritika, čak su me i popljuvali za takvo zaostalo razmisljanje.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,970
(Osim ako malo je :unsure:,
Zadnji krik tehnologije, jos malo pa 40 godina 🤦‍♂️
Novinarska glupost kao i vecina, sto je neki seljak uvezao par traktora ne znaci da su amerikanci poludili za starudijama.

Najnoviji postovi

Na vrh