• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 5445

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
jednostavno nemaju koćnice na prednjim kotaćima uopće nikakve.
kad zakoći getriba preko zupćanika i kradana ujedno poćneju koćiti i prednji kotaći.
pretežno mf-ovi imaju ukljućivanje prednjeg pogona jaćim pritiskom koćnice. dok i nemora biti. kumov recimo mf 5465 nema tu mogućnost preko koćnice da mu ukljućuje prednji pogon.
po meni i bolje tako, kad misliš da je kritićno ukljućiš prednju i to je to. a na cesti pri nekoj većoj brzini, pritiskom koćnice ukljući prednji pogon da bi prednji koćili, je po meni opasno i glupo napravljeno.

znaći koćnice na prednje kotaće nemaš, jedino ako si imao prekidać preko kojeg ti se ukljućivala prednji pogon pa su prednji koćili. a to se obićno nalazi ispod pedala jedan mali prekidać koji se da štelat.

mf5445

Novi član
Tu od
5 Velj 2012
Poruka
24
ma imao je prije naprijed kocnice kao sto sam napisao prekidac vise ne radi.
samo se nadam da nebu neka divlja cifra za obicni prekidac.

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Nemaju kočnice na prednjim kotačima nego je kočnica na transmisiji . Prilikom kočenja traktor automatski uključuje prednju vuču i koči prednje kotače , ali mi se čini da se to ne uključuje pri malim brzinama .

Najnoviji postovi

Na vrh