Ma pusti aute, to si danas svaka budala more kupiti!
Nemojte lupati gluposti, zvjer ovo ono, sve je to jedno veliko ništa, ajde molim vas 85 ks i 3 cil, prepuno elektronike, to su sve igračke koje nebudu dugo trajale!
Oladite se malo i dobro održavajte stare strojeve koji budu zahvaliniji od bilo kojeg novog našminkanog!
Ako imas priliku (ako ti je cijena ok)leti po masnog,to je prava zvijer,pogotovo 5600(koji model bi uzeo?) i ja mu se nadam mozda ako se sta dobro poklopithink):,.Kod koga bi ga uzeo (Grapak,Lukatopmax,Terra Diesel) ,neznam si bio kad na njihovoj prezentaciji,i provozao masinu,jer stvarno je zvijer i pol,kaj se tice tisine u kabini posramili bi se i najnoviji auti.Mjenjac je odlican kuplung ti treba samo da upalis traktor ,poslije ti ne treba.Jos bi ti preporucio mozda da si uzmes autodrive i onda imas stroj.Kazem neznam dal si ga vozio,jer da jesi nebi razmisljao o bilo kojem drugom traktoru :icon_super:.Stvarno nema premca i neznam koji bi mu drugi traktor mogao konkurirati,barem kaj se kabine tice.Traktor je zvijer,ali ima i svoju cijenu.Osnovni model 5608-3 cilindra,85 ks,bez autodrive,klima ,dva para hidraulicnih izvoda,siroke gume sa onim punim felgama,zracni sic itd. 60000e sa pdv :icon_eyes:
ima li netko od vas forumasa mozda iskustva ili znate nekoga tko mozda ima s traktorom massey ferguson 5600 serije ili sa new hollandom t5 serije?
Ajde onda sam seljak he he,ma ono je trebalo ispasti smijesno ali nije.Gle jos kaj se tice Fendta ili Valtre njih smatram da su odlicni pogotovo Fendt.Ali pitanje je bilo NH ili MF,mi preferiramo MF-a,svida mi se ovaj novi i nacin na koji je napravljen,dizajn,prednji kraj najvise.Da kupilo se ,e sad bas da je nov nije ali je ispravan i bude posluzio jos neko vrijeme.Trenutno su kod nas tri masna- MF135,MF274S i MF6110,i ako se bude kroz godine kupovalo slucajno sto novo ili rabljeno odluka je vec donesena :icon_thumright: