• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

bosana

Novi član
Tu od
12 Velj 2015
Poruka
2
pozdrav za sve clanove foruma imam massey ferguson 3065 prilicno dobro radi prije njega sam imao ursusa tako da neznam nista o njemu zanima me kada ukljucujem kardan odnosno izlazno vreteno cuje mi se u mjenjacu cudan zvuk i tesko se pokrece ali samo kad je teza masina prikacena kao berac ili balirka a kad frezu il nesto lakse normalno krene bez ikakvog zvuka i problema pa molim ljude koji poznaju te traktore da mi nesto kazu oko toga

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
http://prntscr.com/af192p interesuje me cijena ovog ventila on se nalazi u reduktoru za prednju vucu nece da mi iskljuci prednju vucu ostane ukljucena do cega bi moglo biiti...
Nasao sam u Interkomercu nmgu vjerovat da je 290eura + pdv ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Imaš li tlaka ulja?
Većina takvih federom uključuje, a tlakom drži kandžu isključenom. Isto tak, na getribama s 40km/h, pogon je uključen kad su stisnuti pedale ili je aktivirana ručna kočnica. Ili kad je motor ugašen. Kreni tim tragom.

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
E da vidio sam da fali ulja malo ne puno ali uglavnom fali... kako da provjerim tlak ulja ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Manometrom. Ima negdje priključak za mjerenje tlaka.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Pozdrav dečki
Ovak zanima Massey ferguson 8160 mane karakteristike I to,pa ako ste voljni pomoci

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ima el.reverzer?
Ja imam na svojem 6110 dynashift sa el reverzerom i radi ok.
Ustvari su isti po rasporedu u kabini i funkcijama samo je ovaj puno jači.
I 8100 serija ima jači zadnji kraj i prvi most kolega mi.ima 8120 i ok je traktor radi punom parom,samo je njegov bez el.reverzera
A sad kakav je ovaj moras sam provjeriti.
Pogledati kak to sve radi i dali radi,to su stariji traktori i mogu se ocekivati kvarovi ali ima djelova za njih i majstora i kad se dovedu u red mogu puno raditi i biti pouzdani.
Kolko rs ima,iz uvoza ili vec tu neko radi s njim?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Evo da se pohvalim malo,jučer išli gledati 3060 u Grubišno polje i kaparili ga,sad kroz koji dan pičimo po traktor pa ću poslikati i postaviti na forum,traktor je 92. Godište ,9288rh,zračno sjedalo,klima(koju treba napuniti),gume 50% cca,16x16 getriba...solidno izgleda(najbolje os svih viđenih),mastan nije,ulja i filteri izmijenjeni friško,regan do 7. mjeseca..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Znaci nisi od mf-a odustao.. Cestitam! :icon_wink: To je ovaj?
Ne izgleda lose. A i cijena je ok. Pretpostavljam da je isla jos nesto dolje..
Nadam se da ces biti zadovoljan i da ce dobro sluziti.
Ocekujem friske slike kad dodje.. :icon_biggrin:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Tako je ,to je taj..dogovorili smo 71500 cijenu,nije tajna.
Iako sam bio više za onog 3085,ali ionako nemam puno zemlje da mi treba nešto veliko,a za razliku u cijeni bude valjda do jeseni neki plug pao,a do proljeća roto drljača...tako da se nadam nekim preporukama,nisam pri lovi nikako,ali da znam koliko mi treba..to bi 2.5m branu tjeralo bez beda?3x12 da zaboravim ili da idem na 2x14?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Čestitam na prinovi,puno sreće s njim. Izgleda dosta sačuvano. Koji traktor si ganjao do sad? Rotodrljača od 2.5m je za njega,a za plug ovisi kakva je zemlja,i kakav bude plug...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Sada ganjam a i dalje bude za lakše poslove zekan 5011.zemlja nije ni laka,a ni teška,sve ravno,ima i podvodnih parcela..
Hvala na čestitkama.

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515
Komer čestitam na prinovi ovaj 3060 izgleda dobro nek te dugo i vjerno služi :)
Znaš da je onaj 3085 od mog kolege jučer prodan,hehe otišel je za Liku ;)

Najnoviji postovi

Na vrh