• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Vidim da nema 3085 u oglasniku.šteta što nije kod tebe završio:)
80ks je.
Slike čim dodje,možda direktno iz sjetve kukuruze ako kroz dan-dva dodje.
Hvala svima na čestitkama.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
80 ks :(wasntme):. Taman taki bi mi odgovarao. Neznam puno o MF-u ali ako je dobar i sačuvan nije puno love. Tak barem mislim.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Vrijeme će pokazati da li je dobar ili nije..Bitno da pojačavamo mašineriju:)kad se sjetim pluga i roto drljača...bit će veselo :)

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Dobra je to masina...komsija ga ima......Zapadne neki kamion sa drvima i probaju sa 7745,a on samo skakuce,ni pipnut,a kad ga ovaj sa masejom potegnu,samo vidis kako se gume na maseju slijezu,al izguli kamion od prve......Jedino sto znam,da je imao problem sa elektronikom i to ga je poprilicno kostalo

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Massey Ferguson tih serija imaju problema s elektronikom, ali u principu nista strasno, kolko sam imao priliku procitati detaljno tu temu, treba si dati truba i prekontrolirati sve konektore i spojeve i zamjeniti sve osteceno ili korosirano, zastiti na neki nacin i nebi trebalo biti problema.
Nek ti je sa srecom i nek te duuugo sluzi. :)

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Tako je uglavnom sitnice zezaju.
A ako bude nedaj bože trebalo imam ja majstore za to. :)

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Komer Čestitam.:(handshake):.neka ti dobro služi . izgleda dobro.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Evo slika od nedjelje...sutra idemo po traktor..
1z36mi0.jpg

DSC_0238.jpg

DSC_0235.jpg

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Lijepa masina svidja mi se serija 30xx mislio sam i ja kupit sebi kad sam trazio (3050) malo po forumu citao elektronika ih zeza i tako da sam odustao .... cestitam i nek dobro sluzi te...

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Super, nema problema vise nikakvih i zadovoljan sam ( ne zalim ni marke sto sam dao )
Velika razlika je kad sjednes iz zekana u mf ...

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ooo da, kad sam ja sa MF 274 prešel na MF 6110, ma hrvatska lutrija je bila goli k....:icon_jook::icon_super:

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
ma ja sam zadovoljan probao sam ga u svim poslovima oranje baliranje u sumi najvise jer dosta radim sjecu sume ...
samo mi pusi malo vise nisam ocekivao bas da pusi toliko mijenjao sam mu 2 puta ulje jer je stvarno bilo lose ulje u motoru kad je dosao kao katren crno, i dosta je traktor stao al otom potom nisam pitao nikoga zbog cega bi mogao pusiti ...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Evo dovezli smo makinu...sutra idemo u sjetvu,pa ćemo vidjeti kako se ponaša:)
DSC_0239.jpg

DSC_0240.jpg

DSC_0242.jpg

DSC_0243.jpg

DSC_0244.jpg

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Evo počeli problemi.
Tast se danas zabavljao sa mijenjanjem lampica od svijetla,žmigavaca itd.i sad navečer neće upaliti,tj alnaser ne vrti..
Novi je akumulator,kada kvačilo nije stisnuto nije htio ni prije vrtiti,a sad kad se stisne kvačilo,ne alnasuje svejedno,jedino lampice na tabli smanje intezitet svijetla...neka preporuka što pregledati?

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Onaj gumb ispod kvacila, kaj je ko igla, to je i mene zezalo cim sam ga kupio, našpricaj sa wd-om i malo jače kuplung stisni par put.
Ako proradi to ti je to, mores naruciti drugoga, oko 150 kn mislim..

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Tako nešto sam i mislio..probat ću sutra.Rekao sam tastu da direktno alnaser spoji pa da vidi jel barem on vrti,pa da znamo..
ps. normalno je da se upali lampica od hidraulike kada se stisne kuplung?kad se pusti,ugasi se?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Lijepo se crveni..

Paliti se mora sa stisnutim kvacilom. Dakle kontakt - kvacilo - alnasovanje. Kad das kontakt upali se lampica od alternatora, kad stisnes kvacilo upale se jos dvije na kontrolnoj ploci.
Osim smanjenja svjetla, nema drugih zvukova ili necega dok se kljuc okrene?
Vjerojatno je neka glupa sitnica u pitanju.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ovo za lampice je normalno
Sigurno te gumbic zeza mozes ga i izvaditi van pa podmazati

Najnoviji postovi

Na vrh