vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Nitko ne spominje opruge?..zar su one vječne
U taj traktor su ugrađene opruge prije ere 3311 i usudil bi se reči da su vječne kak Lee veli, dok ne puknu.Nitko ne spominje opruge?..zar su one vječne
Kad sam bil mali ja sam puno čital i poslije mjeril, a onda sam shvatil da neke stvari u praksi izgledaju drugačije i da papir sve trpiAko je tak zakaj ih treba ispitivati..podlagati ..ali dobro .ja ne šerafim..ja gledam TV
Ako ti je normalno odvajalo sa 9 mm onda slobodno staviš.Ništa onda čekam semeringe i stavljam opet običnu lamelu sa ferodom. Koja debljina lamele bi bila dovoljna ili da opet stavim 9mm? Vjerovatno ću sad zamijeniti i vučnu, koliko bi ona trebala biti debela pošto ću i nju dati da se nanituje.
Odvajalo mi je dobro s tim da je drugi stepen bio veoma blizu. Prvi put kad sam mijenjao kupio sam lamelu od 558 čini mi se, odgovara samo što je bila iste debljine kao moja koju sam skinuo, 8mm. Posle toga stavio sam ovu od 9 mm.Ako ti je normalno odvajalo sa 9 mm onda slobodno staviš.
U biti to tu negde i je. Ako smo rekli da je obloga 3.2 pa dva puta plus lim od cca 2 mm.... u rasterečenom stanju to taman ispadne 9 mm