S
Simon1980
Guest
imao si i nemaš više-kako si zadovoljan?
A kaj će ti na cesti? Radim godišnje >50t km i nikad ju nisam ni videl, a kamoli imal. To ti je za komotne koji žele putovati bez mozga, k'o koferi.pixa93 kaže:joj nebudite glupi s tom navigacijom.neki ju ljudi nemaju u autu a vi s njom glumite u traktoru.daj bjez s tim
ako ju nisi koristio, nemoj onda suditi o njoj. nemoraš više markirati si za prskanje ili bacanje gnojiva, namjestiš zahvat, obiđeš ovratinu, i sve ti on dalje izcrtava, a precizan je u 20 cm, a auto navigacije su do 5m, pa je zato viša cijena.pixa93 kaže:joj nebudite glupi s tom navigacijom.neki ju ljudi nemaju u autu a vi s njom glumite u traktoru.daj bjez s tim
daniel2356 kaže:ako ju nisi koristio, nemoj onda suditi o njoj. nemoraš više markirati si za prskanje ili bacanje gnojiva, namjestiš zahvat, obiđeš ovratinu, i sve ti on dalje izcrtava, a precizan je u 20 cm, a auto navigacije su do 5m, pa je zato viša cijena.pixa93 kaže:joj nebudite glupi s tom navigacijom.neki ju ljudi nemaju u autu a vi s njom glumite u traktoru.daj bjez s tim
branko kaže:mada sam napisao da necu vise o ovoj temi, ali mi neda vrag mira jer sam danas dobio nove informacije iz prve ruke, danas je trebala biti treca isporuka traktora nakon sto mu je stavljen kompletni novi mjenac,. ovaj put traktor nije izdrzao ni njihovu probu u servisu tako da opet nista. posto danas imam informacije iz prve ruke ispitao sam ga o nekim stvarima koje vam prije nisam znao objasniti ili sam krivo preptostavljao. prvo ispravka netocnog navoda pietro moro plug je 3+1, ali je i sa tri brazde prevelik za claasa, jer kod mene traktor od 105 ks ide tesko ili nikako sa trobrazdnim plugom a posebice sa ovakvom gromadom od pluga. sto se tice zamjenskog traktora oni mu ga nisu sami ponudili vec su mu na njegovo trazenje nudili nekog starijeg landinija (oni kockasti u kooperaciji sa mf-om) i to od 95 ks koji mu nikako nemoze zamijenti ovaj xtx koji je ipak duplo jaci a za njega ima prikljucke a i u krajnjem slucaju ima doma novijeg i jaceg traktora. sve se u glavnom svodi na to da su kod nas vecina dilera (bilo traktora ili auta) samo onda pravi kad treba strpati novce u dzep i to od ovog traktora vjerojatno vise od 10 000 € jer ga je dosao negdje oko 80 000 bez pdv-a, a poslije ko te j.... zato decki sve mi se cini da od ove grupacije treba bjezati ko vrag od tamjana. jos mi je napomenuo da ce jos malo pricekati a onda krenuti traziti svoja zakonski zagarantirana prava, tj. prvo preko udruge potrosac, a onda ako treba i tuzbom jer je i sam uvidio da se na lijep nacin i povjerenje kod nas nista nemoze postici.
Tema je blago zamrla.
Ima li netko stariji Mc crmick, nešto poput ovog:
http://www.njuskalo.hr/traktori/mc-cormick-d-432-oglas-2444310