• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
191
Mislio sam da će rad pile biti nestabilan, odnosno varirati će jer će svaka "sitnica" utjecati na rad.
ali... ja drumom netko šumom

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,862
Kako varirati. Ako su svi dijelovi u karburatoru uredni osim zazora u dizi. I taj zazor smanjiš na zadovoljavajući parametar bez obzira koliko je vijak uvrnut. Zbog čega bi varirao. Ajd objasni postupak što to utiče da varira rad??.]
A Šta ja to pišem da idem po šumi. Možda je obrnuto. Vidi ja pokupim i bačene dijelove i od tog složim uredan stroj da radi. A kako vidim vi bi bacali dio koji je radio i zbog promjene menbrane iz nekog razloga ne radi dobro tvoj savjet je drugi karburator.
Meni su dobro pomogli oni koji su zbog neke sitnice bacali mašine. Neke masine možda nebi imao u radioni da ih nisu bacali na otpade, za malo para kupiš a ond ih oživiš.

Najnoviji postovi

Na vrh