Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,300
Emotikon pita za 30 ksJel to znači da mogu pustiti tako kako je?
Emotikon pita za 30 ksJel to znači da mogu pustiti tako kako je?
Radila je na suho tj. bez podmazivanja, samo je upitno koliko su doboko risevi po klipu i cilindru, možda su zanemarivi, možda je pila već gotova. Treba skinit auspuh i svjećicu i vidit kakvo je stanje unutra. Iskre ne vjerujem da su od trošenja, vjerovatno su čisti benzin i visoka temperatura malo očistili garež pa sad to baca vanka.Kako znate?
Mogli ste odmah da zatražite da vam neko potvrdi vaše misljenje, da nepišemo onda bespotrebno. Bespotrebno je objašnjavati šta su posljedice.Taj mi je odgovor trebao. Hvala
3,0ks ispričavam se, fali zarezA ja nisam dobil odgovor odkud 30 ks pila
Ulila sam ja i u dizelaša benzin, pa su majstori svakaj nadrobili kaj bu riknulo, eno vozi kanta još uvijek, ispumpali, dodali ulja, i nikom niš, nadam se da će tak i s pilom bitiMogli ste odmah da zatražite da vam neko potvrdi vaše misljenje, da nepišemo onda bespotrebno. Bespotrebno je objašnjavati šta su posljedice.
Valjda je u pitanju Super Goldy. Tamo se prodaju tako jaki strojevi.
Jedna narodna poslovica, bespotrebo je objašnjavati onom ko to zna, jer on to zaista zna. Bespotrebno je objašnjavati i onome ko nezna, džaba ti trud kad on zaista nezna šta mu objašnjavaš.Ulila sam ja i u dizelaša benzin, pa su majstori svakaj nadrobili kaj bu riknulo, eno vozi kanta još uvijek, ispumpali, dodali ulja, i nikom niš, nadam se da će tak i s pilom biti
Ako ne, kupit čemo drugu.
Prema svojim mogučnostima![]()
EFCO motorna pila MTH 5100 3,0KS 46cm - eALATI.hr
Naručite proizvod EFCO motorna pila MTH 5100 3,0KS 46cm na eALATI.hr i uštedite uz izvrsne cijene i povoljnu dostavu.www.ealati.hr