• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
588
Ako mi motorka moze upaliti samo pod punim gasom, i radi ok i reze dok je puni gas, a kad pustim gas ona krepa, jel to samo do membrana ili ima jis nesto? Stara je 16 godina i karburator nije diran jis.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,588
Prvo svjećica nova. Onda provjeriti dotok goriva. Punu goriva malo protresti gorivo treba da ide na crijevo. Ovo je prvo slovo provjere.
Losa svjegica teze pali i nemoze odrzati stabilan ler gas. Ako opet teze pali vidjeti da se pojaca ler gas ( moguće da popisti) nekoliko dak se ne dobije rad bez rucnog stiskanja. Obicno je povišen ler gas lagano ga spustati ako se spusti a motorka nema ujednacen rad onda je menbrana gotova. E sad sobzirom da nisu mijenjate bilo bi pozeljno i prije ovog. Ja obicno svake sezone mijenjam menbrane da mi uredno rade cijelu sezonu.

Najnoviji postovi

Na vrh