Pokusat cu sutra nesto da odradim. Ne znam koliko je tesko skinuti karburator... Cuj, crijevo jeste kao zvaka..razvlaci se i ne dopire do van rezervoara..Ja ne volim koristiti kompresor za propuhivanje rasplinjača, a nipošto ne, ako si slučajno mislio to napraviti bez rastavljanja istog. Isto tako nema nekog smisla niti propuhavati crijevo. Meni se od svega najboljim pokazalo čistač kočnica ili raplinjača u spreju.
Ak ti je ispao filter sa crijeva onda pretpostavljam da crijevo nije u bajnom stanju. Jel guma kao žvaka?
Pitanje , moja partnerica hladna upali i radi na povečanom gasu, a kad se ugrije više se nemože upalit, jel to siguran pokazatelj da semerinzi radilice nevaljaju.
Pokusat cu sutra nesto da odradim. Ne znam koliko je tesko skinuti karburator... Cuj, crijevo jeste kao zvaka..razvlaci se i ne dopire do van rezervoara..
Pitanje , moja partnerica hladna upali i radi na povečanom gasu, a kad se ugrije više se nemože upalit, jel to siguran pokazatelj da semerinzi radilice nevaljaju.